Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2015, 20:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bradley Cooper sa čoskoro dostane do kín ako najsmrteľnejší Americký Sniper

FILMY A SERIÁLY CLINT EASTWOOD
Uložiť Uložené

American Sniper sa pýšil atmosférou dusnými trailermi. Či sa však dodržali kvality potrebné na osobnú a emocionálnu drámu, uvidíme až v kinách.

Chris Kyle je uznaný ako oficiálne najsmrteľnejší sniper v histórii USA so 160 potvrdenými zabitiami, pričom neoficiálne (a dosť pravdepodobne) ich bolo 255. Legenda amerického vojska bola zabitá vojnovým veteránom v Texase v roku 2013, pričom motív vraždy dodnes nie je známy. Súd s obvineným sa začne ironicky vo februári, teda niekedy v týždňoch premiéry American Sniper v európskych krajinách, vrátane Slovenska či Česka.

Bradley Cooper sa čoskoro dostane do kín ako najsmrteľnejší Americký Sniper

American Sniper sa pripravuje už dlhšie. O zrod tejto dokumentárno-akčnej drámy sa postaral Bradley Cooper hrajúci hlavnú úlohu a Clint Eastwood, už 84-ročný filmový velikán. Film sa stal v USA okamžite hitom, keď za prvý premietací víkend zarobil hneď 100 miliónov, čo ho zaradilo na prvé miesto najzárobkovejších filmov v prvom víkende v mesiaci január. American Sniper ponúkne akčné sekvencie, dramatické momenty spoľahlivo zahrané Bradleym Cooperom a autentickejšie (než v iných prípadoch vojnových žánroviek posledných rokov) sekvencie. Príbeh o Kyleovi prenesie na strieborné plátna jeho ciele, jeho potrebu byť vojakom, ale aj jeho osobné problémy a dôležité životné situácie. Pripraviť sa ale musíme aj na tradičný Eastwoodov patriotizmus, avšak nečakajte žiadne politické angažovanie. Dusivá atmosféra, akčné scény, Bradley Cooper a poctivá vojnová záležitosť. Aj to nás v kinách čaká už od 19. februára.

Domov
Zdieľať
Diskusia