Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2014 o 12:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Peter Sagan sa dohodol so stajňou Tinkoff-Saxo!

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oficiálne síce ešte Peter ako nová posila predstavený nebol, no podľa vyjadrení kompetentných je už celý kontrakt zastrešený z finančného i personálneho hľadiska.

Ešte včera sme obdivovali exkluzívne Ferrari F50, ktoré malo byť odmenou pre Olega Tinkova v prípade, že sa vzdá jedného z najlepších cyklistov súčastnosti. Spolumajiteľ a akcionár stajne Tinkoff-Saxo však ponuke nepodľahol a vďaka tomu budeme mať minimálne v nasledujúcej sezóne možnosť vidieť Petra Sagana reprezentovať práve tento dánsko-ruský tím. Oficiálne síce ešte Peter ako nová posila predstavený nebol, no podľa vyjadrení kompetentných je už celý kontrakt zastrešený z finančného i personálneho hľadiska. Do konca roka 2014 platí Peťovi ešte stará zmluva so stajňou Cannondale, kde začínal s vrcholovou cyklistikou a získal prvé cenné úspechy. Nové pôsobisko by malo Tourminátorovi zaručiť väčšiu pohodu počas rovinatých etáp a samozrejme aj väčší balík. 

Peter Sagan sa dohodol so stajňou Tinkoff-Saxo!
Domov
Zdieľať
Diskusia