Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2014, 21:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Big Hero 6 ako najvtipnejší animák roka?

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney pripravuje animák založený na komikse od Marvelu. Veta, ktorá zaujme nejedného filmového fanúšika je navyše pozlátená skvelým a hlavne vtipným trailerom. Máme sa na čo tešiť!

Big Hero 6 ako najvtipnejší animák roka?

Málokedy sa podarí, že animák ponúkne trailer hodný našej pozornosti. Big Hero 6 to však vyhráva na plnej čiare. Komiksovka z dielne Marvelu zavíta na strieborné plátna vďaka štúdiu Disney, ktoré si snáď dalo záležať. Po mnohých obrázkoch, spotoch a plagátoch, ktoré ste videli, ak máte lajknutý Filmkult, dnes konečne prišiel aj plnohodnotný trailer a je sa načo pozerať. Robot Baymax (nie Baumax, prosím) vyzerá, že bez slov a za 3 sekundy na plátne ponúkne viac humoru, než Andrej Bičan za celú kariéru. Pôjde o klasický superhrdinský príbeh, kedy sa partia mladých priateľov ocitne na veľmi dobrodružnej, ale zároveň aj nebezpečnej ceste. Záporák vyzerá aj trochu strašidelne, takže dúfame, že sa z neho nevykľube ďalšie rozmaznané mačiatko s cieľom dobyť svet. Film pochádza od tvorcov snímkov, ako napríklad Winnie the Pooh alebo Bolt, menovite Dona Halla a Chrisa Williamsa. Keďže sa premiéra u nás odložila, na tento skvelo vyzerajúci animák si počkáme až do 22. januára 2015. 

Big Hero 6 ako najvtipnejší animák roka?

Big Hero 6 ako najvtipnejší animák roka?
Domov
Zdieľať
Diskusia