Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2014, 18:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bronz z MS 2014 v Minsku si odnášajú Švédi

ŠPORT ČESKO HOKEJ ŠVÉDSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dnešok je dňom, kedy sa končia Majstrovstvá sveta v hokeji 2014. To znamená, že na programe mali byť dve najpodstatnejšie stretnutia v Minsku. Prvé z nich už máme za sebou.

Nedeľa je dňom, kedy sa končia Majstrovstvá sveta v hokeji 2014. To znamená, že na programe mali byť dve najpodstatnejšie stretnutia v Minsku. Prvé z nich už máme za sebou. V zápase o bronz sa stretli hokejisti Švédska s výberom Českého tímu. Prví menovaní boli zároveň aj favoritmi, čo sa odrazilo aj na konečnom výsledku zápasu.

Bronz z MS 2014 v Minsku si odnášajú Švédi

Českej hre bolo už dlhšie vyčítané komplikované riešenie situácii, čo dokonale potvrdili aj v prvej tretine duelu. Dva pomerne lacné góly po chybách obrancov do Salákovej bránky vykoľajili našich bratov natoľko, že sa nezmohli ani na jedinú odpoveď. V druhej tretine boli síce Česi častejšie strieľajúcim tímom, aktivitu však pretaviť nedokázali. Tretiu časť prebrali do svojich rúk Švédi, zvýšili na konečných 3:0 a tešia sa z tretieho miesta. Gratulujeme!

Bronz z MS 2014 v Minsku si odnášajú Švédi

Bronz z MS 2014 v Minsku si odnášajú Švédi

Zemiakovú medailu si z MS odváža aj česká legenda, Jaromír Jágr, pre ktorého bol tento zápas zároveň posledným v reprezentačnom drese.

Domov
Zdieľať
Diskusia