Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2014, 13:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kedy príde ďalší film zo sveta Harryho Pottera?

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Fantastic Beasts and Where to Find Them ako spin-off pre Harryho Pottera príde už 18. novembra 2016. Na čo sa môžeme v čarodejníckom svete tešiť tentokrát?

Kedy príde ďalší film zo sveta Harryho Pottera?

Warneru sa skončila púť Harryho Pottera už dávnejšie. Prišiel teda Hobbit ako ďalšie fantasy a teda istý príjem tržieb. Ten však tento rok tiež končí, je teda nutné prísť s niečím ďalším. Jackpot vyhrala opäť Rowlingová, keďže sa dočkáme ďalšej čarodejníckej trilógie. Jedná sa o spin-off Harryho Pottera odohrávajúci sa v jeho svete. Štúdio spolu s J. K. Rowlingovou pripravuje film podľa jej vlastnej predlohy s názvom Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastické zvieratá a kde ich nájsť). Podstatné pre nás je, že vieme kedy sa dostane do kín. Zakrúžkujte si dátum 18. november 2016, kedy sa opäť ponoríme do magického sveta. Príbeh by sa mal odohrávať asi 70 rokov pred udalosťami zo ságy Harry Potter, takže nejaké odkazy asi nečakajte. Maximálne čakajte mladého Dumbledora ako lákadlo v traileri. Z názvu je jasné, že sa hlavné postavy budú zaujímať o zvláštne zvieratá. Protagonista by sa mal volať Newt Scamander, študoval na Rokforte a neskôr pracoval na Ministerstve mágie. Kniha vyšla ako sprievodné dielo k hlavnej sérii v roku 2001. Sama Rowlingová napíše scenár a určite bude pri filme radiť.

Kedy príde ďalší film zo sveta Harryho Pottera?
Domov
Zdieľať
Diskusia