Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2013 o 18:03
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Súťaž o 2x2 permanentky na BA CITY BEATS

HUDBA
Uložiť Uložené

Chystáme sa na BA CITY BEATS, ktorý slubuje jednoznačne zaujímavý zážitok. Wyclef Jean, Aloe Blacc, Rudimental, Katy B, Hadouken a mnoho ďalších mien, tam proste nesmieme chýbať. A keďže máme radi svojich fanúšikov, prinášame vám suťaž o 2x2 permanentky

Súťaž o 2x2 permanentky na BA CITY BEATS

Chystáme sa na BA CITY BEATS, ktorý slubuje jednoznačne zaujímavý zážitok. Wyclef Jean, Aloe Blacc, Rudimental, Katy B, Hadouken a mnoho ďalších mien, tam proste nesmieme chýbať. A keďže máme radi svojich fanúšikov, prinášame vám suťaž o 2x2 permanentky na festival, aby ste si ho mohli užiť vďaka nám zadarmo. Stačí sa zapojiť do súťaže. Vidíme sa na Tyršovom nábreží, kde Dunaj ustúpil a organizátor sa dal už do príprav a čistenia.


Pravidlá súťaže: 
1. Urob všetky požadované kroky nižšie.

2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. Na email ťa budeme kontaktovať, na meno, ktoré zadáš dostaneš jeden lístok, pre druhé meno ťa budeme kontakovať na mail, takže ho sleduj.

3. Ak chceš zvýšiť svoju šancu, na konci aplikácie skopíruj adresu a rozpošli ju kamarátom, prípadne zdieľaj na facebooku, twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto konkrétnu adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.

4. Rozdávame 2x2 permanentky na BA CITY BEATS. 2x1 lístok pre najviac získaných bodov, 2x1 lístok náhodne.

5. Súťaž trvá do 16. 6. (23:59).

6. Víťazov uverejníme do 3 dní.

7. Víťaz a jeho kamarát/ka budú pripísaní na guestlist, po odoslaní potrebných údajov na náš mail vo forme odpovedi.

*Pozor, prebieha kontrola zapojených užívateľov, ak sa cez tvoj odkaz zapojí veľa podozrivých alebo nepravých osôb, môžeme ťa diskvalifikovať. 

*Takisto upozorňujeme, že spiatočný e-mail s adresou treba odoslať najneskôr do 48 hodín od toho ako ťa kontaktujeme v prípade tvojej výhry.

Domov
Zdieľať
Diskusia