Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 24. októbra 2024 o 16:46
Čas čítania 0:45
Radoslava Juračková

Diddy mal svojich zamestnancov nútiť užívať ružový kokaín. Rovnaká droga je spájaná so smrťou Liama Payna

OSOBNOSTI DIDDY DROGY OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Na podávanie drog zamestnancom sa sťažoval Diddyho bývalý producent.

Minulý týždeň mnohých šokovala smrť britského speváka Liama Payna, ktorý zomrel po páde z balkóna na treťom poschodí v hoteli v Buenos Aires. Súdna pitva odhalila, že spevák mal v tele v čase úmrtia ružový kokaín. Portál Daily Star upozorňuje na to, že rovnakú drogu podával na svojich párty aj P. Diddy.

Payne zomrel na následky zranení po páde. V jeho hotelovej izbe však polícia našla viaceré návykové látky, lieky či alkohol. Kokteil drog, ktorý mu našli lekári v krvi, obsahoval metamfetamín, ketamín a MDMA (extáza).

Odporúčané
Čiastočná pitva Liama Payna ukázala, že v deň tragédie mal v sebe „kokteil drog“, vrátane extázy, metamfetamínu či ketamínu Čiastočná pitva Liama Payna ukázala, že v deň tragédie mal v sebe „kokteil drog“, vrátane extázy, metamfetamínu či ketamínu 22. októbra 2024 o 10:06

To, že mal Diddy zmes týchto látok podávať na svojich parties, vyšlo na povrch už vo februári tohto roka. Raper mal na ich užívanie navádzať či dokonca nútiť všetkých, ktorí sa podieľali na organizácii párty. V žalobe to uvádza jeho bývalý producent Rodney „Lid Rod“ Jones. Diddy jeho tvrdenia popiera a považuje ich za lži. 

Jonesova žaloba, ktorá bola podaná začiatkom tohto roka, naznačuje, že Diddy tlačil na „všetkých zamestnancov, od komorníka cez kuchára až po upratovačky“, aby mali neustále pri sebe malé vrecúška s drogami. V sťažnosti sa tiež tvrdilo, že zamestnanci „chodili s vreckom alebo fanny packom naplneným kokaínom, GHB, extázou a marihuanovými žuvačkami“.

Domov
Zdieľať
Diskusia