Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 18. októbra 2024 o 19:24
Čas čítania 0:42
Hana Divišová

Na premiéru prišiel s maketou svojej kolegyne Florence Pugh. Andrew Garfield vyriešil situáciu po svojom

FILMY A SERIÁLY ROMANTICKÉ FILMY
Uložiť Uložené

Na Londýnskom filmovom festivale sa konalo premietanie filmu Žijeme v čase, ktorého sa však Florence Pugh nemohla zúčastniť.

Herec Andrew Garfield sa vo štvrtok objavil na Londýnskom filmovom festivale, kde sa premietal aj jeho nový film Žijeme v čase. Vo filme spolu s ním hrá aj herečka Florence Pugh, ktorá je momentálne odcestovaná na natáčaní iného projektu a na premiére sa nemohla zúčastniť.

Andrew túto na prvý pohľad nepríjemnú situáciu vyriešil po svojom. Na červenom koberci mu robila spoločnosť herečkina maketa v životnej veľkosti vyrobená z kartónu. 

Film Žijeme v čase skúma príbeh lásky páru Tobiasa a Almut. On hrá marketingového manžéra v známej spoločnosti, ktorý si prechádza rozvodom. Ona prežíva svoj boj s rakovinou. Film však zatiaľ získal zmiešané recenzie.

Niektorí podľa Pubity označujú herecké výkony oboch predstaviteľov za presvedčivé, na druhej strane iní hovoria o filme ako o sentimentálnej snímke bez hĺbky. Režisérom filmu je John Crowley, s ktorým už Andrew Garfield spolupracoval na filme Chlapec A. 

Domov
Zdieľať
Diskusia