Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2024 o 9:19
Čas čítania 0:50
Anna-Marie Hanzlíková

Doják s Florence Pugh označili za najkrajšiu romancu roka. Čo diváci vyzdvihujú?

Doják s Florence Pugh označili za najkrajšiu romancu roka. Čo diváci vyzdvihujú?
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Florence Pugh si zahrala so svojím partnerom Andrewom Garfieldom, ktorého poznáš z filmov o Spider-Manovi. Dráma Žijeme v čase sa už premietala na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte a čoskoro aj v San Sebastiáne.

Informoval o tom portál The Variety. Podľa recenzie ide o zobrazenie náročného vzťahu, v ktorom musí dvojica prekonať mnohé prekážky.

A tak sledujeme zoznámenie sa s rodinou toho druhého, žiadosť o ruku, rodičovstvo, rozvod, diagnózu rakoviny a tak ďalej. Vtip filmu spočíva v tom, ako naznačuje názov, že tieto udalosti nesledujeme v uvedenom poradí.

Ohlasy na X (Twitter) z Toronta však naznačujú, že sa máme na čo tešiť. „Žijeme v čase je úžasný. Andrew Garfield a Florence Pugh sú spolu krásny a silný pár. John Crowley nakrútil skutočne strhujúci film o krehkosti a jedinečnosti života. Je to jeden z najlepších filmov tohto roka a nesmiete si ho nechať ujsť. Naozaj výnimočný,“ nešetril chválou kanadský kritik Daniel z The Movie Podcast.

Film mal práve americkú premiéru na Kanadskom filmovom festivale. V Európe ho ako prví uvidia diváci už o niekoľko dní v španielskom San Sebastiáne.

„Máloktorý herec má taký účinný výraz smutnej tváre ako Andrew Garfield. Je manipulatívny. Je žalostný. Garfield a Pugh sú takí očarujúci, že som sa s tým zmieril. To dokážu skutoční herci so sentimentálnou drámou,“ pochválil výkony najmä kritik Brian Tallerico.

Dátum českej premiéry zatiaľ nie je známy. Do ďalších európskych krajín však príde začiatkom budúceho roka, napríklad britská premiéra bude podľa Variety 1. januára, španielska o dva dni neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia