Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
dnes 16. októbra 2024 o 8:37
Čas čítania 1:07
Karolína Uličná

Pri Miletičke v Bratislave pribudla nová kaviareň Fern. Nahradila obľúbenú Jungle Roastery

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL KÁVA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Fern sa nachádza na Miletičovej 40, kde nahradila pôvodnú kaviareň Jungle Roastery. Tá čoskoro otvorí v Sky Parku.

Obľúbená kaviareň Jungle Roastery v Ružinove mení svoje pôsobisko. Pôvodný priestor odovzdali novovzniknutej kaviarni s názvom Fern. Ide o novú kaviareň so specialty coffee aj s raňajkovým menu.

Fern a Jungle Roastery si však neodovzdali iba priestor. Na mlynčeku v novej kaviarni na Miletičovej 40 nájdeš kávu z pražiarne Jungle. Okrem iného, na prevádzke majú aj balíčky s výberovou kávou, ktoré si vieš priamo tam kúpiť.

Otvorení sú cez týždeň od 8 rána do 18. Cez víkend sa ich otváracie hodiny o dve hodiny skrátia, a to od 9:00 do 17:00.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FERN (@fern_bratislava)

Prívetivé ceny

Na bratislavskej kaviarenskej scéne len málokedy nájdeš espresso pod 2 eurá. Fern má však v nápojovom lístku espresso za 1,90 € a napríklad cappuccino za 2,70 €. Filtrovanú kávu u nich nájdeš za 4,50 €.

Okrem stálej ponuky majú aj víkendové menu, v ktorom servírujú raňajky od 9 rána. Dobrou správou je aj to, že počas víkendu sa u nich vieš najesť až do 14:00, takže na svoje si prídu aj milovníci neskoršieho brunchu.  

Odporúčané
Aupark čoskoro otvorí nové priestory. Môžeš sa tešiť na zľavy do 50 % a najväčšiu Zaru na Slovensku Aupark čoskoro otvorí nové priestory. Môžeš sa tešiť na zľavy do 50 % a najväčšiu Zaru na Slovensku 16. októbra 2024 o 11:00

Na výber máš zo 4 jedál – kváskový chlieb s vajíčkami a avokádom za 7,90 € či párky za 6,90 €. Ak preferuješ niečo rýchle „to go“, maslová žemľa s mortadellou za 4,50 € je to pravé. Fern myslel aj na milovníkov sladkého a do ponuky zaradili tvarohovú bábovku podávanú s kakaom za 6 €.

fern

Jungle Roastery aktuálne pracuje na novom mieste. Pred pár týždňami si prevzali nový priestor v Sky Parku, konkrétne v 2. veži na Továrenskej 12. Novým miestom sa tak chceli bližšie priblížiť mestu a „oživiť tak ďalší, doteraz nevyužitý priestor na kávovej mape Bratislavy“. Predpokladaný dátum otvorenia nového Jungle je v polovici októbra.

Domov
Zdieľať
Diskusia