Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 7. októbra 2024 o 16:07
Čas čítania 0:36
Nina Miščíová

Mark Zuckerberg navrhol svojej manželke luxusné Porsche. Minivan má viac koní ako moja helikoptéra, vtipkuje na sociálnej sieti

ZAUJÍMAVOSTI MARK ZUCKERBERG PORSCHE
Uložiť Uložené

Podnikateľ Mark Zuckerberg splnil želanie svojej manželky Priscilly Chan. Špeciálne navrhnuté Porsche jej má pomôcť pri rozvoze ich troch detí.

Generálny riaditeľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg navrhol svojej manželke upravenú verziu minivanu značky Porsche.

Nový luxusný minivan má pomôcť jeho manželke Priscille Chan pri rozvážaní ich troch malých detí. Model na mieru vytvoril v spolupráci s automobilkou Porsche a firmou West Coast Customs.

Známy podnikateľ na sociálnej sieti prezradil aj to, že pri návrhu minivanu pre jeho ženu kúpil Porsche aj sebe „v rovnakom odtieni bielej farby,“ aby si každý prišiel na to svoje. Zároveň dodal, že manželke doprial aj manuálnu prevodovku GT3 Touring.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

„Priscilla chcela minivan, tak som navrhol niečo, o čom som si istý, že by malo existovať: Porsche Cayenne Turbo GT Minivan,“ komentoval Zuckerberg na Instagrame. „Ak môj minivan nemá viac koní ako môj vrtuľník, čo tu vôbec robím?“ zavtipkoval v komentári. 

Návrh luxusného Porsche pre Zuckerbergovu ženu okomentoval aj známy americký raper Meek Mill. „Wau, predaj mi to, keď ju to omrzí,“ napísal raper v komentári.

Domov
Zdieľať
Diskusia