Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 4. októbra 2024 o 8:51
Čas čítania 0:47
Hana Divišová

Eminem v emotívnom videoklipe oznámil, že sa stane dedkom. Novinku venoval svojej dcére Hailie

HUDBA EMINEM RAPOVÁ SCÉNA
Uložiť Uložené

Videoklip ku skladbe Temporary je zostrihaný z raperových rodinných záberov a účinkuje v ňom aj jeho dcéra.

Včera vyšiel Eminemovi nový videoklip, v ktorom oznámil, že sa stane dedkom. Celé video ku skladbe Temporary je zostrihom domácich videí z detstva jeho dcéry Hailie Jade a Eminema, tiež sa v ňom objavujú zábery z Jade nedávnej svadby.

Eminem venoval emotívnu skladbu práve jej, tá ku koncu videa príde k nemu a podá mu tričko s nápisom „Grandpa“ na chrbte, čím mu oznámi, že je tehotná a že sa stane starým otcom.

Celá skladba súvisí s kolobehom života a raper v jednej slohe textu hovorí svojej dcére: „Takže Hailie Jade, napísal som túto pieseň, aby som ti pomohol zvládnuť život, keď odídem.“

28-ročná dcéra Hailie Jade je jedinou dcérou rapera a svoje prvé dieťa čaká s jej manželom Evanom McClintockom, s ktorým mali v máji tohto roka svadbu. Potom ako vyšiel videoklip, zverejnila Jade na svojom Instagrame fotky, na ktorých sa spolu s jej manželom tešia z ultrazvuku ich bábätka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Skladba „Temporary“, na ktorej sa podieľa aj speváčka, skladateľka a hudobná producentka Skylar Grey, je štvrtým singlom z albumu „The Death of Slim Shady“, ktorý vyšiel v júli a debutoval na prvom mieste v rebríčku albumov Billboard.

Domov
Zdieľať
Diskusia