Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2024 o 10:58
Čas čítania 0:36
Hana Divišová

Skupina Billy Barman odpremiérovala nový videoklip. Objavili sa v ňom Vec či The Curly Simon

HUDBA SLOVENSKÉ KAPELY
Uložiť Uložené

Singel „Víno z Tesca“ je z najnovšieho albumu s názvom Galéria duševného zdravia.

Dnes o 9:00 odpremiérovala kapela Billy Barman videoklip ku skladbe „Víno z Tesca“. Členovia slovenskej kapely ho natáčali v priestoroch Novej Cvernovky v Bratislave, ktorá je kultúrnym centrom podporujúcim umelcov a kreativitu. Videoklip je jedinečný práve svojimi účinkujúcimi, ktorými sú priatelia, hudobní kolegovia či rodinní príslušníci členov kapely.

Vo videoklipe nájdeš aj rapera Vec, speváčku Lauru Weng, členov zo skupiny HEX, The Curly Simona, ale aj Jozefa Rezníka či Tomáša Hafnera. Na konci videoklipu sa ukáže aj syn speváka Juraja Podmanického.

Klip vraj vznikol prirodzene a predstavitelia kapely takýto koncept vnímali ako príležitosť nielen na zviditeľnenie nového singlu, ale aj na prejavenie vďaky ľuďom, ktorí ich podporujú.

Skladba vznikla na festivale Grape ako jednoduchá gitarovka, aby sa dala zahrať kdekoľvek. Text piesne je osobný a univerzálny zároveň, stotožniť by sa s ním podľa kapely mali vedieť aj jej fanúšikovia. Názov vznikol spontánne z frázy „spodné víno z Tesca,“ ktorá sa šírila v kapele už dlhšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia