Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 25. septembra 2024 o 14:52
Čas čítania 0:55
Hana Divišová

Pred domom Agáty Hanychovej sa pobili otcovia jej detí. Zasiahnuť musela polícia a záchranári

HUDBA BITKA PRAHA
Uložiť Uložené

Aktérmi bitky boli bývalý partner Agáty Jaromír Soukup a jej manžel Miroslav Dopita.

V Prahe pred domom známej Češky Agáty Hanychovej došlo ku krvavej bitke. Agáta často na sociálnych sieťach informuje svojich sledovateľov o náročnej situácii, ktorú má v súvislosti so striedavou starostlivosťou o svoje deti.

Otcom jej najmladšej dcéry je bývalý majiteľ TV Barrandov a účastník Clash of the Stars Jaromír Soukup. To, že medzi sebou nemajú dobré vzťahy, netaja ani pred verejnosťou. V pondelok večer ich konflikt eskaloval, keď sa súčasný manžel Agáty Miroslav Dopita pobil s Jaromírom po tom, čo odovzdal dcéru Rozárku do rúk Agáte. 

Český portál eXtra.cz informoval o podrobnostiach bitky. Podľa jednej zo strán mal Soukup pri odchode uvidieť Dopitu, čo ho vyprovokovalo, vrátil sa na pozemok a začal po ňom pokrikovať „Dopita, poď von!“ Situácia sa vyhrotila a začala sa krvavá bitka, ktorej svedkami boli aj ostatné Agátine deti. Na miesto bola privolaná polícia a záchranná služba, ktorá aktérov po bitke transportovala do nemocnice.

Jaromír Soukup uviedol: „Dopita na mňa pri predávaní dcéry slovne útočil a pri odchode ma napadol. Mali to pripravené.“ Podľa najnovších informácií mal podať Jaromír na Dopitu trestné oznámenie.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agáta medzičasom na svojom Instagrame zverejnila vyjadrenie, v ktorom tvrdí, že to jej rodina bola napadnutá a jej súčasný manžel sa ich snažil len chrániť. Tiež verí, že sa celá vec vyrieši a česká polícia v spolupráci s úradmi vyvodí voči jej expartnerovi dôsledky. 

Späť
Zdieľať
Diskusia