Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 19. septembra 2024 o 15:22
Čas čítania 0:44
Jela Vážanová

Kesha zmenila text ikonického hitu Tik Tok, kde spievala, že sa cíti ako Diddy. Po novom tam pridala vulgarizmus

HUDBA BEEF HUDBA POP
Uložiť Uložené

Reaguje tým na obvinenia rapera zo sexuálneho zneužívania

Ikonická pesnička Tik Tok od Keshi síce patrí medzi hity roku 2010, no stále by sa dala považovať za popový evergreen súčasnosti, ktorú aj teraz hocikedy započuješ hrať v plážových kluboch. Ikonickú prvú vetu skladby však speváčka nedávno z určitých dôvodov zmenila. Reaguje tak na rapera Diddyho a jeho obvinenia zo sexuálneho násilia.

Americká speváčka Kesha prerazila ešte v roku 2009 a doteraz je známym menom na popovej scéne. Veľkú pozornosť si nedávno získala zmenou textu svojej skoro najpočúvanejšej skladby Tik Tok, ktorú prvýkrát v tejto verzii podľa Tribune zaspievala na Coachelle v apríli 2024.

 

V prvej vete teraz po novom spieva: „Wake up in the morning like f*** P. Diddy,“ čím odkazuje na sériu obvinení Seana „Diddyho“ Combsa zo sexuálneho zneužívania. Ten je aktuálne uprostred právnych sporov a žalôb podaných jeho bývalou partnerkou a ďalšími jednotlivcami, ktorí prišli s obvineniami.

Na sociálnych sieťach potvrdila, že si za zmenou textu stojí a nehodlá ju zmeniť. Fanúšikovia jej odvážny postoj rovnako ocenili. Novú verziu podľa jej slov nahrá čoskoro. Aktuálne však na Tiktok zverejnila video, kde lipsyncuje práve do zmenenej časti skladby.

@kesha

💎🖕🏼💎

♬ original sound - Kesha Today

Domov
Zdieľať
Diskusia