Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2024 o 13:54
Čas čítania 0:37
Radoslava Juračková

HC Slovan odkúpila známa developerská spoločnosť. V Bratislave má viaceré investície

ŠPORT FUTBAL HC SLOVAN BRATISLAVA SLOVENSKÁ FUTBALOVÁ REPREZENTÁCIA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasy obľúbenej Tipos extraligy začínajú už 20. septembra.

Predošlým väčšinovým majiteľom HC Slovan bol Rudolf Hrubý, ktorý zomrel koncom minulého roka. Jeho podiel zdedila Elena Hrubá, ktorá ho aktuálne predala novým majiteľom. Hokejový klub odkúpi známa spoločnosť J&T Real Estate, ktorá sa venuje predovšetkým developingu, píše šport.aktuality. V Bratislave investovali napríklad do Eurovea Tower či Downtown Yards.

Vlastníkom developerskej spoločnosti je Peter Korbačka. Ten je majiteľom napríklad bratislavského nákupného centra Eurovea, Vivo či trnavskej City Arény. Euroveu odkúpil pred 10 rokmi za 360 miliónov eur. 

V nadväznosti na rokovania, ktoré prebiehali už od februára tohto roku, spoločnosť JTRE odkúpila 57 %-ný väčšinový podiel pani Eleny Hrubej. Prevzatie najslávnejšej slovenskej hokejovej značky s viac ako storočnou tradíciou sa týka nielen spoločnosti HC Slovan Bratislava a.s., pod ktorú doteraz spadajú profesionálne A-mužstvo, družstvo žien, družstvá juniorov a dorastencov, ale aj spoločnosti SLOVAN MARKETING, s. r. o. a občianskeho združenia HC SLOVAN Bratislava o.z., v rámci ktorého pôsobia detské a mládežnícke družstvá,“ cituje portál oficiálne vyjadrenie hokejového klubu.

Domov
Zdieľať
Diskusia