Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2024 o 11:55
Čas čítania 0:39
Ondřej Jarůšek

Clash of the Stars končí! Organizácia čoskoro usporiada posledný turnaj

Clash of the Stars končí! Organizácia čoskoro usporiada posledný turnaj
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Česká organizácia Clash of the Stars usporiadala v sobotu svoj deviaty galavečer. V novembri sa uskutoční jej desiaty a posledný ročník.

Koniec organizácie, ktorá sa preslávila organizovaním influencerských zápasov, oznámil jej promotér Tomáš Linh Le Sy počas sobotňajšieho podujatia v Prahe. „Priatelia, tento rok nám zostáva ešte jeden galavečer. Jubilejný, desiaty galavečer. Bude to zároveň posledný galavečer Súboj hviezd. Uskutoční sa 23. novembra vo Winning Group Aréne v Brne,“ citoval Ruik.

Bývalý profesionálny bojovník Le Sy vyzval aj svojho súpera Aleša Bejra, o ktorých spoločnom zápase sa hovorí už dlho. "Už bolo dosť kriku a urážok. Aleš, chcem ťa v klietke, na najbližšom galavečere sa postavíme ty a ja, bude to koniec Súboja hviezd a Aleša Bejra," citoval iSport Le Syho, ktorý predtým pôsobil v organizácii Oktagon MMA.

Organizátori Clash of the Stars v poslednom čase riešili viacero kontroverzií a problémov. Jedna z bojovníčok sa natočila na video, ako nadáva, ďalší bojovník údajne obťažoval 13-ročné dievča a česká pornoherečka na tlačovej konferencii hodila zvieracie výkaly, čo viedlo k ukončeniu spolupráce s organizátormi a doživotnému zákazu činnosti v organizácii. Napriek kritike však boli zápasy celebrít veľmi populárne.

Anketa:
Chceli by ste, aby organizácia Clash of the Stars pokračovala v turnajoch?
Áno, turnaje ma bavia.
Nie, organizácia by mala skončiť.
Je mi to jedno.
Áno, turnaje ma bavia.
36 %
182 Hlasov
Nie, organizácia by mala skončiť.
36 %
182 Hlasov
Je mi to jedno.
27 %
137 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia