Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2024 o 7:40
Čas čítania 0:53
Anna Vondráková

TikTok marketing v akcii. Reklama na hotel pri českých hraniciach pobavila internet

ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Propagácia na sociálnych sieťach je medzi firmami čoraz populárnejšia. Občas sa viac zadarí a video sa stane virálnym.

Jedným z týchto úspešných videí je TikTok z hotela Elements Hotel & SPA neďaleko česko-poľských hraníc. Ľudia si okamžite zamilovali ženu, ktorá sa prechádza po budove a veľmi nezaujato ukazuje všetky služby hotela. Na TikToku mal príspevok už viac ako dva milióny pozretí.

Okrem toho má aj viac ako šesťtisíc komentárov. „Toto je najlepšia reklama, akú som kedy videl,“ komentuje jeden z používateľov.

„Vaše nadšenie je nákazlivé,“ pridáva sa ďalší. Ďalší prirovnal video k poľskej interpretácii umelej inteligencie.

Fanúšikovia v komentároch začali prejavovať aj záujem o návštevu hotela. „Nerozumiem ani slovo, ale určite ste ma presvedčili, aby som ho navštívil,“ napísal jeden z potenciálnych záujemcov. „Dobre, rezervujem si izbu, ponúkate nejakú TikTok zľavu?“ pýta sa žartovne ďalší.

Hotel sa na platformu pripojil vo februári minulého roka, ale väčšina videí sotva dosiahla niekoľko tisíc zobrazení, takže toto je prvé video, ktorému sa podarilo „vybuchnúť“.

Odporúčané
Streamer IShowSpeed nadáva ženám, fanúšikovia mu trhali vlasy a hádzali naňho moč. V Prahe zablokoval dopravu, príde aj k nám? Streamer IShowSpeed nadáva ženám, fanúšikovia mu trhali vlasy a hádzali naňho moč. V Prahe zablokoval dopravu, príde aj k nám? 23. júla 2024 o 14:30

Zdá sa však, že ubytovanie dokáže upútať pozornosť aj mimo sociálnych sietí. Ide o päťhviezdičkový hotel s wellness zónou a podľa recenzií návštevníci svoj pobyt rozhodne neoľutovali.

Ak aj vás reklama na TikTok zaujala, môžete hotel vyskúšať na vlastnej koži. Nachádza sa pomerne blízko česko-poľských hraníc, asi 50 kilometrov od Liberca. Ubytovanie s raňajkami a večerou stojí približne 300 zlotých na osobu (približne 70 eur).

Domov
Zdieľať
Diskusia