Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2024 o 17:51
Čas čítania 0:44
Anna Vondráková

Clash of the Stars rieši ďalší problém. Zápasník údajne obťažoval 13-ročné dievča, organizácia vyšetruje pravosť obvinení

ŠPORT CLASH OF THE STARS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Organizácia v súčasnosti túto záležitosť vyšetruje. Zápas influencera s prezývkou Novby je dočasne zrušený.

Organizátori Clash of the Stars riešia už tretiu kontroverznú kauzu v pomerne krátkom čase. Server Top-Fight píše, že sa interneto šíria podozrenia, že zápasník Novby obťažoval 13-ročné dievča. Na sociálnych sieťach sa dokonca objavili fotografie údajného obvinenia. To, či je pravdivé, sa teraz zisťuje.

Podľa žaloby mal influencer požiadať neplnoleté dievča o intímne fotografie. Tá mu ich údajne poslala až 29 a keď chcela vzťah ukončiť, Novby sa jej vyhrážal, že fotografie zverejní.

„Informovali nás o týchto informáciách. Momentálne overujeme pravosť dokumentu a čakáme na konečný verdikt. Novby bol zatiaľ suspendovaný a jednou z možností je jeho úplné vylúčenie z nadchádzajúceho galavečera,“ povedal pre Super.cz spolumajiteľ organizácie Tomáš Linh Le Sy.

Odporúčané
Tomáš Križan: Za najbližší zápas v Clash of the Stars mi ponúkli okolo 20-tisíc eur. Oslovil ma aj Rytmus (Rozhovor) Tomáš Križan: Za najbližší zápas v Clash of the Stars mi ponúkli okolo 20-tisíc eur. Oslovil ma aj Rytmus (Rozhovor) 21. mája 2024 o 12:30

Kauza prichádza krátko po ukončení spolupráce so Samirom Marginom, ktorý sa na tlačovej konferencii veľmi hrubo vyhrážal LGBTQ+ ľuďom a Hankou Gelnarovou, ktorá na sociálnych sieťach zverejnila video, na ktorom hajluje a potom vysvetľovala, že nevie, čo znamená vztýčená pravica.

clash of the stars
Zdroj: Clash of the Stars, se souhlasem
Domov
Zdieľať
Diskusia