Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2024 o 17:03
Čas čítania 0:44
Karolína Uličná

Spoločnosť Nike oznámila netradičný collab s Legom. Chcú bojovať za právo detí hrať sa

MÓDA LEGO NIKE
Uložiť Uložené

V minulosti Lego spolupracovalo už aj s Adidas.

Lego a Nike po rokoch oznámili spoluprácu, ktorá spája najväčšiu svetovú značku športového oblečenia a spoločnosť vyrábajúcu stavebnice. Zameriavať sa budú na kreatívnu hru a šport. Chcú tým ponúkať nové príležitosti pre deti a rodiny na celom svete.

„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Nike na tejto ceste a pomáhať znovu si predstaviť, ako sa kreatívna hra a šport môžu spojiť,“ uviedol vo vyhlásení Alero Akuya, viceprezident pre rozvoj značky v spoločnosti LEGO Group. „Spoločne vytvoríme jedinečné zážitky, ktoré zaujmú a nadchnú deti na celom svete a inšpirujú ich k objavovaniu ich predstavivosti.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nike (@nike)

Od roku 2025 tak tieto dve firmy plánujú sériu spoločných značkových produktov. Zatiaľ nie je jasné, o aké konkrétne kúsky pôjde. Cieľom projektu LEGO x Nike je bojovať za právo detí hrať sa, informuje Highsnobiety.

Hoci LEGO a Nike nikdy predtým nespolupracovali, v roku 2021 spolupracovalo s hlavným rivalom Nike – Adidas. Vytvorili kockovité produkty, ktoré znázorňovali oblečenie či tenisky. Lego sa v minulosti spojilo napríklad aj s futbalovým klubom Manchester United a vydalo kocku pre štadión klubu Premier League Old Trafford.

Domov
Zdieľať
Diskusia