Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2024 o 10:06
Čas čítania 0:35
Nina Miščíová

Raperka Luisa prehovorila o domácom násilí. S monoklom pod okom obvinila svojho priateľa z týrania

ZAUJÍMAVOSTI DOMÁCE NÁSILIE SPRÁVY Z DOMOVA ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Mladá raperka Luisa zverejnila na Instagrame sériu fotografií, na ktorých obvinila svojho priateľa z domáceho násilia a zneužívania žien na prostitúciu.

Slovenská raperka a členka ComebackGangu Luisa zverejnila na sociálnej sieti sériu znepokojivých fotografií, na ktorých má zranenú tvár a monokel pod pravým okom. 

Zranenia jej údajne spôsobil jej priateľ Sebastián, ktorý podľa tvrdení mladej raperky prevádzkuje spolu so svojím kamarátom erotický klub v Banskej Bystrici. V ňom vraj zneužívajú ženy na prostitúciu. „Keď si ma vyfackal tak, že doteraz nemôžem chodiť medzi ľudí kvôli všetkým modrinám som držala pi*u a krok a týrala sa doma za to, že je to moja chyba,“ napísala Luisa. 

Násilie zo strany vedenia vraj prežívali aj pracovníčky erotického klubu. „Pár týždňov dozadu ste svoju zamestnankyňu zmlátili, keď ste ju ožrali do bezvedomia tak ju Jakub (kamarát prevádzkovateľa podniku) zmlátil, oš*al a poslali ste ju na výplach žalúdka,“ opísala situáciu Luisa. 

O situácii v nočnom klube majú podľa tvrdení raperky Luisy vedieť aj miestni policajti, ktorí si údajne podávajú s prevádzkovateľmi podniku ruku. 

domáce násilie
Luisa domáce násilie 
Luisa domáce násilie
LuisaLuisa
domáce násilie
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia