Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. júla 2024 o 11:13
Čas čítania 0:56
Karolína Uličná

VIDEO: Boris Kollár v klietke? Bývalý bos podsvetia a otec Pimpinočky ho vyzval na MMA zápas

ZAUJÍMAVOSTI BOJOVÉ ŠPORTY BORIS KOLLÁR MMA
Uložiť Uložené

Na videu sedí influencerka Pimpinočka so svojím otcom a bývalým bosom nitrianskeho podsvetia Ľubošom Ferusom, ktorý bol v kauze piešťanských piťovcov uznaný vinným zo založenia zločineckej skupiny.

Na Slovensku vznikla ďalšia MMA organizácia Celebrity Combat, ktorá má v pláne organizovať celebritné zápasy. Jej prvý galavečer sa uskutoční 7. decembra tohto roka. Medzi vyzvanými je aj bývalý predseda Národnej rady SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár.

Prvým oficiálne zverejneným menom, ktoré má v pláne nastúpiť do klietky, je Ľuboš Ferus, niekdajší bos nitrianskeho podsvetia a otec bývalej Kollárovej milenky a influencerky Emy Ferusovej alias Pimpinočky. Ten vyzval do klietky Borisa Kollára. Tvrdí, že ho vyzýva „ako chlap chlapa“.

„Moja dcéra mala odvahu nastúpiť, keď si zohral tú smiešnu úlohu, že nejaká babenka (Lenka Tejbusová známa ako Lenočka, pozn. red.) ju vyzvala na ochranu teba. Teraz vyzývam ja teba!“ Ďalej pripomína, ako Borisovi v roku 2004 kryl chrbát. 

„To, že ti Havel (Peter Havaši, niekdajší bos seneckého podsvetia a člen sýkorovcov, pozn. red.) nevytrhol chrbticu v roku 2004, je moja zásluha,“ odkazuje a na záver tvrdí, že toto nebol jeho posledný odkaz venovaný Borisovi. Na výzvu zatiaľ Kollár nereagoval a to, či sa postaví Ferusovi zoči-voči, je otázne.

V minulosti vraj podnikateľ a bývalý predseda NR SR Emu dvakrát v priebehu dvoch rokov donútiť ísť na potrat. Kollár tieto obvinenia označil za organizovanú kampaň, ktorú podľa neho riadi milionár Zoroslav Kollár. Ferusová síce priznala, že tento podnikateľ jej naozaj ponúkol finančnú pomoc vo výške 40-tisíc eur, no tvrdí, že peniaze nikdy neprijala.

Domov
Zdieľať
Diskusia