Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. mája 2014, 14:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vyduchcený Optimus v novom traileri pre Transformerov

FILMY A SERIÁLY MICHAEL BAY
Uložiť Uložené

Po dlhšej dobe tu konečne máme poriadne zábery z očakávaných Transformers IV, ktorí prídu už v júni. Dokáže Michael Bay konečne uspokojiť fanúšikov a kritikov zároveň?

Vyduchcený Optimus v novom traileri pre Transformerov

Čo vlastne všetci očakávame od štvrtých Transformerov? Určite, že budú poslední od Michaela Baya. Niežeby ich robil vyložene zle, ale chce to zmenu a trochu dôrazu pre hĺbku filmu, nie epickosť a grandióznosť drahých scén. Ak filmu ale nedáte šancu a už teraz naň začnete kydať, za žiadnych okolností vás nemôže ani len príjemne prekvapiť. Nuž, v júni to bude zaujímavé, snáď sa Bayovi po štvrtýkrát podarí uspokojiť ako kritikov, tak aj fanúšikov a divákov. Z traileru sa mi ale zdá, že sa dočkáme skôr Transformers 3 s novými hrdinami a dinobotmi, tak žeby opäť sklamanie? Ak sa chcete dozvedieť o filme viac a prezrieť si fotky Transformerov, navštívte vlákno určené týmto mechanickým robotom a prečítajte si preview. Viac vás zdržovať nebudem, vychutnajte si trailer a dajte nám v komentároch vedieť, čo od filmu očakávate vy. V kinách už 26. júna.

Vyduchcený Optimus v novom traileri pre Transformerov

Vyduchcený Optimus v novom traileri pre Transformerov
Domov
Zdieľať
Diskusia