Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2024 o 12:55
Čas čítania 1:02
Veronika Ábelová

VIDEO: Hawk Tuah 2.0? Ďalšie dievča sa pokúsilo stať virálnym, no internet si z neho uťahuje, vraj je cringe

VIDEO: Hawk Tuah 2.0? Ďalšie dievča sa pokúsilo stať virálnym, no internet si z neho uťahuje, vraj je cringe
OSOBNOSTI HAWK TUAH OSOBNOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Originál je však len jeden.

(Ne)pokojné vody Tiktoku v posledných týždňoch rozvírilo virálne video tzv. Hawk Tuah girl. Ide o Heily Welch, ktorá vo videu bez hanby ukázala, po čom muži v posteli túžia, keď okrem odpovede imitovala zvuk pľuvanca a pobavila tým milióny ľudí na internete. Stala sa tak slávnou v podstate za noc. Niektorí sa preto snažia preraziť rovnako ako ona.

Po novom sa zrejme ďalšie dievča vo videu snažilo napodobniť jej úspech, no u ľudí až tak nezabodovalo. Prehnané grimasy a gestá podľa ľudí v komentároch neboli vtipné, ale skôr trápne. Dievča si dokonca odpľulo na moderátora vo videu. Jeho silácky prejav sa skončil fiaskom.

Skutočná Hawk Tuah girl, vlastným menom Haily Welchová, donedávna pracovala v továrni na výrobu pružín. Jedno video youtuberského dua Tim & Dee TV však obrátilo jej život naruby.

Potom čo dievča vo videu opísalo, po čom muži v posteli šalejú, dostalo dokonca ponuku pracovať pre Playboy. Tú však odmietlo, rovnako ako založenie Onlyfans a teraz sa chystá na vlastnú reality šou o svojom živote. Má aj vlastný merch, chodí do podcastov na rozhovory a aktuálne má už vyše 1,3 milióna followerov na Instagrame.

Haily Welch sa za svoj výkon vo videu nehanbí. Dokonca aj jej blízki vzali celú vec s humorom. „Myslia si, že je to vtipné. Vedia, aká som nepredvídateľná. Tentoraz to bola nehoda pred kamerou,“ prezradila v podcaste Plan Bri Uncut, kam ju pozvali. Hláška „Hawk Tuah“ sa stala jedným z najväčších tohtoročných virálov a veľa ľudí sa ju preto snaží napodobniť.

Domov
Zdieľať
Diskusia