Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2024 o 11:52
Čas čítania 1:15
Radka Klučárová

Justin Bieber vystúpil na predsvadobnej párty syna najbohatšieho muža Indie. Na jeho šou vyčlenili 10 miliónov dolárov

HUDBA HUDBA INDIA JUSTIN BIEBER RIHANNA SPRÁVY ZO SVETA SVADBA
Uložiť Uložené

Svadobné oslavy prominentného páru trvajú už niekoľko mesiacov.

Justin Bieber vystúpil na predsvadobnej párty Ananta Ambaniho, syna najbohatšieho muža Indie, a jeho budúcej manželky Radhiky Merchant, ktorých svadobné oslavy trvajú už niekoľko mesiacov, informuje BBC.

Justin Bieber has officially landed in BKC, Mumbai where he should he performing at Anant Ambani and Radhika Merchant’s wedding this Friday, at the Jio World Convention Center.
— Justin Bieber has reportedly been paid $10 million to perform at a pre-wedding event.
pic.twitter.com/88tbCCchx5

— Justin Bieber News (@jbtraacker) July 5, 2024 " target="_blank" rel="noopener"> 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex)

Na prvom predsvadobnom večierku páru v indickom Jamnagare sa zúčastnila aj Rihanna. „Bola to tá najlepšia šou!“ povedala speváčka po súkromnom koncerte pre miliardárov a ich hostí.

Ďalšia megalomanská oslava sa uskutočnila počas plavby po Stredozemnom mori, kde pre mladomanželov vystúpila legendárna kapela The Backstreet Boys, speváčka Katy Perry a taliansky tenorista Andrea Bocelli.

Pozvánka pre 1 200 hostí 

Oficiálny svadobný obrad prebehne 12. júla v Bombaji. Na zozname takmer 1 200 hostí je Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Sunder Picha, Ivanka Trump aj bollywoodska hviezda Shah Rukh Khan.

Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Fred again.. vydal veľmi osobný album a Central Cee s RAYE predstavili neskutočný hit REFRESHNI SI PLAYLIST: Fred again.. vydal veľmi osobný album a Central Cee s RAYE predstavili neskutočný hit 6. septembra 2024 o 11:00

Vplyvná indická rodina zatiaľ nechce odhaliť všetky prekvapenia blížiacej sa svadby. Špekuluje sa však aj o tom, že na svadbe by sa ako účinkujúci hosť mala objaviť aj speváčka Adele. 

Najbohatší muž Indie rozhodne nešetrí výdavkami na svadbu pre svojho najmladšieho syna. Hodnota odhadovaného majetku rodiny Mukeša Ambaniho podľa magazínu Forbes dosahuje 123,5 miliardy dolárov. Povráva sa, že Rihanna za svoje vystúpenie zinkasovala 7 miliónov dolárov a Bieberovi ponúkli ešte vyššiu sumu – až 10 miliónov dolárov.

Dynastia Ambaniovcov je preslávená extravagantnými svadobnými oslavami. Keď sa v roku 2018 vydávala Mukešova dcéra Isha, vystúpila na obrade Beyoncé a v roku 2019 na svadbe najstaršieho syna rodiny Akasha spieval Chris Martin z kapely Coldplay a kapela Chainsmokers.

Domov
Zdieľať
Diskusia