Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2024 o 11:30
Čas čítania 5:02
Richard Balog

TOP 8 tenisiek, na ktorých v júli zarobíš stovky eur: Air Maxy s podpisom Jacquemus či New Balance od Actiona Bronsona

TOP 8 tenisiek, na ktorých v júli zarobíš stovky eur: Air Maxy s podpisom Jacquemus či New Balance od Actiona Bronsona
Zdroj: Jacquemus
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Na viacerých z týchto atraktívnych modelov môžeš slušne zarobiť aj napriek tomu, že resell konkurencia je tvrdšia ako kedykoľvek predtým.

Poprední hráči na trhu s teniskami nespia na vavrínoch ani počas letných prázdnin a v júli uvedú do predaja množstvo atraktívnych vyhotovení svojich sezónnych bestsellerov. Nižšie nájdeš TOP 8 limitovaných modelov tenisiek s podpisom obľúbených značiek ako Nike, Air Jordan, New Balance či Asics, ktoré budú v predaji v júli. 

Niektoré z týchto informácií zatiaľ nie sú oficiálne potvrdené priamo od značiek, ale pochádzajú z rôznych uniknutých zdrojov, čo znamená, že detaily sa ešte môžu zmeniť. Ak budú v predaji aj ďalšie cool siluety tenisiek, predstavíme ti ich hneď, ako budú k dispozícii fotografie. Zostaň naladený/-á pre viac informácií.

Nezabudni skontrolovať ani najhorúcejšie teniskové trendy z týždňov módy

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, štýlových outfitoch, limitovaných teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
10 najkrajších bielych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave. Skús vintage siluety s logom Nike alebo Y2K model Vans  10 najkrajších bielych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave. Skús vintage siluety s logom Nike alebo Y2K model Vans 24. júna 2024 o 13:30

Nike Air Max Sunder W „Canyon Gold“ 11. 7. 2024

Takmer zabudnutý model Nike Air Max Sunder hlási navrát na scénu pri príležitosti 25. výročia od vydania pôvodnej verzie, ktorá mala prehodený názov a spájala viacero retro športových štýlov.

Novinka má rovnaký tvar ako Nike Air Sunder Max – vyznačuje sa telom na zips, zvrškom z kombinácie neoprénu, technických tkanín a panelov s originálnou textúrou. Vzhľad zakončuje decentné logo Nike, ktoré je v blízkosti hornej časti atraktívneho zapínania. Samozrejmosťou je odpružená gumová podrážka pre mäkký došľap.

Schéma s podtitulom „Canyon Gold“ s výrazným oranžovým telom a čierno-sivými reflexnými detailmi je ako stvorená na letnú sezónu. Tenisky budú v predaji od 11. júla za cenu 180 dolárov. Uchmatneš si svoju veľkosť? 

Nike Air Max Sunder W
Zdroj: Sneaker Politics

New Balance 1906R „Medusa Azúl“ x Action Bronson 12. 7. 2024

V júli môžeš svoju zbierku obuvi rozšíriť aj o tento atraktívny štýl New Balance 1906R s označením „Medusa Azúl“, ktorý je dielom Actiona Bronsona. Známy newyorský raper a gurmán v rámci spolupráce s odevnou spoločnosťou predstavuje svoju charakteristickú estetiku plnú netradičných farebných kombinácií a inak to nie je ani v tomto prípade. 

Model sa vyznačuje žiarivými modrými tónmi na sieťovanom zvršku, ktorý je zvýraznený kontrastnou čiernou farbou na špici a päte. Bronzové odtienie zohrievajú inak chladný vzhľad a podpis „Baklava“ umiestnený na jazyku, odkazuje na umelcov albánsky pôvod. Spoločnosť New Balance zabezpečila výkonnostné prvky vrátane podrážky N-ergy, ktorá absorbuje nárazy alebo odpruženia päty ABZORB SBS pre pohodlie.

Tretí spoločný projekt medzi značkou New Balance a Actionom Bronsonom je skutočnou lahôdkou pre všetkých sneakerheadov. Retail tenisiek je 180 dolárov a podľa našich predpokladov budú mať aj zaujímavé zhodnotenie. 

New Balance1906R „Medusa Azúl“, Action Bronson
Zdroj: New Balance

Asics Gel-Flammae x Kiko Kostadinov 12. 7. 2024

Návrhár Kiko Kostadinov je skutočný klenot pre spoločnosť Asics, s ktorou spolupracuje. Najnovšie obe strany predstavujú hybridný lifestylový model inšpirovaný archívnymi štýlmi s logom japonskej spoločnosti.

Novinka dostala názov Asics Gel-Flammae a je výsledkom práce kreatívnych riaditeliek pre ženskú módu, ktorými sú Laura a Deanna Fanningové. Obuv s futuristickými líniami využíva penu FlyteFoam a medzipodrážku s technológiou Gel, ktorú má Kostadinov v obľube. Zvršok sa vyznačuje klasickým prístupom s logom značky na svojich tradičných miestach, zatiaľ čo gumový chránič prstov plynulo prechádza až k šnurovaniu, čím spevňuje priedušné telo z ľahkej sieťoviny.

Retail tenisiek Asics Gel-Flammae x Kiko Kostadinov bude 210 dolárov.

Asics Gel-Flammae, Kiko Kostadinov
Zdroj: Asics

Nike Book 1 „Lilac Bloom“ 18. 7. 2024

Letnú prestávku medzi sezónami v NBA využíva basketbalista Devin Book a jeho obchodný partner Nike na vydanie nového vyhotovenia signature siluety Nike Book 1. Od 18. júla bude v predaji verzia „Lilac Bloom“.

Na rozdiel od predchádzajúcich diel s podpisom hviezdneho hráča tímu Phoenix Suns v neutrálnych zemitých tónoch je novinka ľahko rozpoznateľná už z diaľky. Odvážna pastelová paleta s jemnými levanduľovými odtieňmi zahaľuje takmer celú obuv od sieťovinového tela až po semišové prekrytia nad podrážkou.

Tenisky Nike Book 1 „Lilac Bloom“ prinášajú sviežu a živú estetiku na basketbalové ihrisko, ale vieme si ich predstaviť aj v rámci outfitu. Retail je stanovený na 150 dolárov. 

Nike Book 1 „Lilac Bloom“
Zdroj: Sneaker Politics
Odporúčané
Tieto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber aj hviezdni športovci. Spoznaj fresh modely s podpisom New Balance, Adidas aj Puma  Tieto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber aj hviezdni športovci. Spoznaj fresh modely s podpisom New Balance, Adidas aj Puma 10. júna 2024 o 15:00

Nike Air Safari „Jungle Flashback“  19. 7. 2024

Zberatelia tenisiek majú v kalendári podčiarknutý aj dátum 19. júl, keď má release tento jedinečný kúsok s podpisom spoločnosti Nike. 

Model Nike Air Safari vo vyhotovení s názvom „Jungle Flashback“ obnovuje pôvodnú schému s potlačou inšpirovanou pštrosou kožou, ktorú dopĺňa výrazná oranžová a kontrastná čierna na zvršku. Tento neprehliadnuteľný vzor neskôr prebrali aj basketbalové siluety Air Jordan alebo rôzne verzie modelového radu Nike Air Max. 

Lifestylová obuv bude v predaji v mužských veľkostiach, pričom cena je stanovená na 140 dolárov. Na záver dodáme, že návrat kultového modelu Air Safari v roku 2024 je oslavou nadčasovej klasiky v podaní značky Nike. Nadšenci a fanúšikovia tenisiek sa môžu tešiť na nostalgiu tejto ikonickej colorway, ktorá opäť ozdobí ulice svojím ľahko rozpoznateľným štýlom.

Nike Air Safari „Jungle Flashback“
Zdroj: Sneaker Politics

Air Jordan 4 RM SP „Grandma’s Driveway“ x Nigel Sylvester 20. 7. 2024

Z nášho pohľadu model, na ktorý budeme striehnuť určite najviac. Pravdepodobne najznámejší jazdec na bmx Nigel Sylvester dostal možnosť vytvoriť vlastnú verziu štýlu Air Jordan 4 RM SP a vytvoril nádherný kúsok, ktorý bude v predaji od 20. júla, pričom retail by mal byť na úrovni 150 dolárov, uvádza Hypebeast.

Verzia s označením „Grandma’s Driveway“ alebo „Bike Air“ odbočila do neprebádaných oblastí plných inovácií, pričom si zachovala dušu originálu modelu Air Jordan 4. Ide o významný moment pre obe strany.

Tenisky sú zahalené do zložitej kombinácie tmavozelenej, sivej, čiernej a červenej. Sylvester našiel pri tvorbe inšpiráciu v detstve, keď trávil hodiny na bicykli na okraji babičkinho domu, pozdĺž zeleného plota. Atraktívna novinka predstavuje spojenie štýlu, športu a spomienok, ktoré tvoria nádhernú obuv na každodenné nosenie. Skús šťastie a vyhraj v niektorom z rafflov svoju veľkosť. 

Air Jordan 4 Remix SP „Grandma's Driveway“, Nigel Sylvester
Zdroj: Nike

Nike Air Max 1 ’86 x Jacquemus 23. 7. 2024

Milovníci high fashion netrpezlivo čakajú na vydanie Nike Air Max 1 ’86 v troch farebných schémach od módneho domu Jacquemus. Oficiálne odhalenie prinieslo jasný pohľad na jedinečné úpravy, ktoré vykonal návrhár Simon Porte Jacquemus na tomto ikonickom modeli.

Hlavnou zmenou je upravené „okno“ tlmiacej jednotky Air, ktoré je na bočnej strane predĺžené a obdĺžnikové, ale na strednej strane zmenšené a hranaté. Biela verzia, ktorá nás zaujala najviac, disponuje prémiovým koženým zvrškom s perforáciou, zatiaľ čo strieborné a červené vyhotovenie je zahalené do priedušnej sieťoviny. Estetiku všetkých štýlov dopĺňa decentné logo Nike či špeciálne kožené koncovky šnúrok. 

Retail tenisiek Nike Air Max 1 ’86 x Jacquemus v bielej schéme je rovných 180 dolárov. V ponuke StockX si ich môžeš v súčasnosti predobjednať od približne 300 dolárov. Koľko na nich môžeš zarobiť v budúcnosti, žiaľ, nedokážeme predpovedať.

Nike Air Max 1 '86, Jacquemus
Zdroj: Jacquemus

Air Jordan 4 SE „Paris Olympics“ 26. 7. 2024

Záver júlového zoznamu s TOP releasmi tenisiek uzatvárame limitovanou záležitosťou od Jordan Brand. Konkrétne modelom Air Jordan 4 SE, ktorý vznikol pri príležitosti nadchádzajúcich LOH 2024 v Paríži. Vedenie spoločnosti tak pridáva do portfólia ďalší štýl siluety, ktorá tento rok oslavuje 35. výročie. 

Tenisky majú sofistikovanú paletu, ktorá sa skladá z dymovej sivej, zo železnej sivej či z cementovej sivej. Tieto odtiene sú poctou betónovým a dláždeným uliciam mesta lásky, ktoré sú rovnako malebné ako všetky ostatné na svete. Prvé pohľady na tento pár ukazujú a potvrdzujú špičkovú konštrukciu z mäkkého nubuku na zvršku a jazyku, vyrazenú sieťovinu a visačky na jazyku, spevnené špice a ľahko frkané krídla a spony na päte. Veľmi podarený kúsok s Jumpmanom.

Ak chceš získať svoju veľkosť, nastav si upozornenie v kalendári na 26. júl a priprav si 225 dolárov. Resell bude v tomto prípade vysoký, o čom svedčí ponuka na StockX.

Air Jordan 4 SE „Paris Olympics“
Zdroj: Nike
Okrem vyššie uvedených modelov si môžeš v júli kúpiť aj ďalšie fresh tenisky – Puma s Rihannou predstaví menčestrové vyhotovenia siluety Creeper Phatty, Jordan Brand uvedie do predaja legendárne Air Jordan 3 OG SP s podpisom obchodu A Ma Maniére a rovnaký model získa aj púštny armádny vzor pod označením „WNBA“. 
Odporúčané
TOP 10 vintage modelov tenisiek Adidas Originals, ktoré považujeme za kľúč k najlepším letným outfitom   TOP 10 vintage modelov tenisiek Adidas Originals, ktoré považujeme za kľúč k najlepším letným outfitom 10. júla 2024 o 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia