Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2024 o 12:30
Čas čítania 7:11
Adriana Královičová

Influencerka Katarína Očovanová: Okrem Instagramu mám ešte jednu prácu. Život v Mexiku bol mimo mojej komfortnej zóny (Rozhovor)

Influencerka Katarína Očovanová: Okrem Instagramu mám ešte jednu prácu. Život v Mexiku bol mimo mojej komfortnej zóny (Rozhovor)
Zdroj: Instagram @katarinaocovanova
MÓDA INFLUENCERI MÓDA MÓDA SLOVENSKÝCH A ČESKÝCH ULÍC MODELING
Uložiť Uložené

„Modeling nebol ohodnotený stabilne, takže to nemôžem porovnať s influencerstvom. Nikdy som nevedela, čo z toho bude. Peniaze boli z neho dobré, ale bola to neistota.“ Čo všetko nám o svojom živote prezradila Katarína Očovanová?

Influencerka Katarína Očovanová sa pravidelne objavuje v našich článkoch o najlepšie oblečených Slovenkách a Češkách. Na Instagrame ju sleduje 130-tisíc followerov, okrem módy sa ako influencerka špecializuje na beauty a lifestylový sektor. „Mám popri Instagrame aj ,normálnu‘ prácu. Nechcela som sa jej vzdať, pretože ma veľmi baví,“ hovorí pre Refresher Katarína Očovanová. Je priateľkou profesionálneho futbalistu, a preto dnes žije medzi Bratislavou a Poľskom. 

V roku 2018 súťažila na Miss Slovensko, kde vyhrala nižšiu kategóriu Miss GOSH. Okolnosti však zariadili, že musela nahradiť tretiu víťazku a poputovala tak na svetové finále do Poľska. Neskôr odcestovala do Mexika, kde sa jej ponuky začali hrnúť z každej strany, a preto tam zostala niekoľko rokov aj žiť. Zažila svetlé, no aj temné momenty. Na všetko však rada spomína, dokonca aj na niekoľko bizarných príhod, keď jej napríklad v reštaurácii cudzí pán len tak doniesol novú kabelku. Takáto príhoda sa jej stala dokonca dvakrát a doteraz si myslí, že to bolo veľmi divné.

Odporúčané
Vyberáme to najlepšie z týždňov módy: debutová kolekcia A$AP Rockyho, cirkus na móle či NIGO v nových teniskách Nike Vyberáme to najlepšie z týždňov módy: debutová kolekcia A$AP Rockyho, cirkus na móle či NIGO v nových teniskách Nike 26. júna 2024 o 11:00

V rozhovore sa dočítaš, akej práci sa okrem svojho Instagramu venuje. Prezradila pikošky zo života v Mexiku, ale aj to, aké je mať za frajera profesionálneho športovca. Dalo sa modelingom uživiť? Čo všetko mimo Slovenska zažila?

katarína očovanová, influencerka, modelka, móda
Zdroj: Instagram @katarinaocovanova

Katarína, ako momentálne vyzerajú tvoje dni? Viem, že žiješ striedavo medzi Bratislavou a Poľskom.

Momentálne to mám tak, že lietam stále hore-dole. Viac času trávim v Poľsku, ale presúvam sa aj do Bratislavy, pretože tam mám prácu. Stále sa zúčastňujem aj na rôznych eventoch alebo riešim spolupráce, takže musím tráviť čas aj doma na Slovensku. V Bratislave mám aj byt, no taký „base“ je aktuálne Poľsko.

Aké je žiť po boku profesionálneho futbalistu?Popravde som ani nečakala, že si ja nájdem niekedy športovca. (smiech) Je veľmi tolerantný a je to super, pretože aj ja mám nejaké aktivity mimo Poľska a musím cestovať. Chápeme sa a vieme to jednoducho zladiť. Predsa je to Poľsko a nie je to až tak ďaleko. Influencer môžeš byť vlastne kdekoľvek na svete. 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Skúšobné
0 €
7 dní bezplatne
Prístup ku prémiovým článkom
Najskôr máš predplatné na 7 dní zadarmo a následne od 7. 7. 2024 platíš 5 € raz za 4 týždne
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
za 5 €0
a čítaj všetko bez obmedzení
Vyskúšať zadarmo
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 162089 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako spomína na život v Mexiku a či sa tam s modelingom dokázala uživiť. 
  • Čo všetko mimo Slovenska zažila.
  • Ako jej cudzí muž kúpil drahú kabelku, keď sedela s kamarátmi na večeri.
  • Aké je to, žiť s profesionálnym futbalistom. 
Späť
Zdieľať
Diskusia