Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
15. júna 2024 o 18:40
Čas čítania 0:29
Aneta Gospičová

Zverejnili prestížny rebríček najlepších pizzerií v Európe. Umiestnila sa v ňom aj populárna slovenská reštaurácia

GASTRO GASTROPRIEMYSEL PIZZA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Porotcovia na reštaurácii U Taliana ocenili najmä štýle varenia, ale aj bohaté množstvo použitých surovín.

Populárna bratislavská pizzeria Sapori Italiani U Taliana, ktorú vlastní šéfkuchár Andrea Ena, sa umiestnila v prestížnom rebríčku 50 Top Pizza Europa 2024. Obľúbený podnik sa nachádza na 36. priečke. 

„Kúsok Talianska sa tu určite nájde. Ako v štýle varenia, tak aj v bohatom košíku použitých surovín. Je tu veľký kus Neapola v podobe klasickej pizze v neapolskom štýle. Tú vytvoril šéfkuchár Andrea Ena, ktorý sa v kuchyni určite vyzná,“ komentujú porotcovia populárny podnik. Reštaurácia sa v rebríčku umiestnila aj minulý rok, a to na 47. mieste.

Odporúčané
Známy taliansky šéfkuchár otvoril v Bratislave luxusnú reštauráciu s obsluhou pri bazéne. Investícia ho stála stovky tisíc eur Známy taliansky šéfkuchár otvoril v Bratislave luxusnú reštauráciu s obsluhou pri bazéne. Investícia ho stála stovky tisíc eur 20. augusta 2021 o 9:30

Na prvom mieste je reštaurácia Napoli On The Road, ktorá sa nachádza v Londýne. Druhé miesto získala barcelonská Sartoria Panatieri a víťaznú trojicu uzatvorila Via Toledo Enopizzeria vo Viedni. Porotcovia v rebríčku nehodnotili pizzerie z Talianska. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Ena U Taliana® (@andreaena_utaliana)

Domov
Zdieľať
Diskusia