Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2024 o 12:43
Čas čítania 0:55
Radoslava Juračková

VIDEO: Takto vyzeral prvý staredown Attilu Végha a Karlosa Vémolu pred odvetou storočia. Obaja zinkasujú poriadny balík

ŠPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA ZÁPASY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po viac ako 5 rokoch si dve najväčšie mená česko-slovenskej MMA scény opäť zmerajú sily.

Už túto sobotu sa koná dlhoočakávaný Oktagon 58. Hlavným zápasom večera je odveta storočia medzi MMA zápasníkmi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom. Nadväzujú tak na zápas storočia, ktorý sa odohral v roku 2019. V piatok prebehol prvý „staredown“ a váženie. Obaja fighteri splnili limit poloťažkej váhy.

V roku 2019 zápas vyhral Slovák Attila Végh. Krátko po prehre jeho súper avizoval, že chce odvetu. Vtedy povedal, že nechce, aby o tom, kto je lepší, rozhodoval len jeden dobre mierený úder.

Na prvom staredowne vyzerali obidvaja bojovníci motivovane. Na Karlosovi vidno, že mu veľmi záleží na tom, aby sa mu tento zápas podarilo vyhrať. Zápasníci sa nesprávali nijako extra súťaživo a dokonca si dali „päsť“, ktorú inicioval Vémola. Správali sa k sebe profesionálne, s rešpektom a bez zbytočných konfliktov či vyburcovaných emócií.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Odporúčané
Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia? Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia? 12. novembra 2019 o 16:06

Čakali na výhodnú finančnú ponuku

Na pokračovanie súboja čakali takmer 5 rokov a Attila sa netajil tým, že do zápasu pôjde, ak príde dobrá finančná ponuka. Priznal vtedy, že v jeho prípade ide len o peniaze. Tento týždeň sme ťa informovali, že sa spolumajiteľ organizácie Oktagon rozrozprával o tom, aký honorár bojovníkov čaká.

Aj napriek tomu, že presnú sumu nešpecifikoval, priznal, že to je nad 100-tisíc eur. Zároveň si fanúšikovia myslia, že si zápasníci prilepšia o 200- až 300-tisíc eur, pretože Karlos dávnejšie povedal, že za odvetu mu musia zaplatiť 5-krát viac.

Odporúčané
Végh s Vémolom zarobia za odvetu storočia státisíce eur. Promotér prezradil, aké si kládli podmienky Végh s Vémolom zarobia za odvetu storočia státisíce eur. Promotér prezradil, aké si kládli podmienky 5. júna 2024 o 11:44
Domov
Zdieľať
Diskusia