Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 16:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia?

ŠPORT ATTILA VÉGH MMA OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Čo aktuálne pridávajú na svoje instagramové účty Karlos Vémola a Attila Végh?

Najsledovanejší MMA zápas na Slovensku a v Česku pomaly doznieva, obaja hlavní aktéri už mali čas si všetko v hlave urovnať a my sa tak môžeme pozrieť vďaka ich sociálnych sieťam na to, ako výsledok vnímajú. Podľa očakávaní je v prispievaní výrazne aktívnejší víťaz stretnutia Attila Végh, jeho český súper Karlos Vémola zatiaľ pridal len jedno video, v ktorom opísal, čo sa stalo a čo sa bude diať v budúcnosti.

Odporúčané
Sny sa mi rozplynuli, do UFC sa už nedostanem, chcem odvetu, tvrdí porazený Karlos Vémola. Má Attila Végh záujem? Sny sa mi rozplynuli, do UFC sa už nedostanem, chcem odvetu, tvrdí porazený Karlos Vémola. Má Attila Végh záujem? 10. novembra 2019, 8:08

Karlos túži po odvete

Včera pridal Karlos na svoj oficiálny Instagram dvojminútové video, v ktorom ďakuje fanúšikom za priazeň. Konštatuje, že toľko veľa pozitívnych ohlasov neprišlo ani vtedy, keď sa mu darilo suverénne vyhrávať, čo ho v konečnom dôsledku ženie vpred.

Zároveň dodáva, že sa bude uchádzať o odvetu s Attilom Véghom, pretože nechce, aby o tom, kto je lepší, rozhodoval len jeden dobre mierený úder. Predpokladá, že by sa to malo potvrdiť v ďalšom súboji a kým nebude re-match, ťažko môže Attila hovoriť, že je najlepší. 

Zároveň praje súperovi veľa šťastia, uznáva prehru a opäť opakuje, že kým sa jeho súperovi sen splnil, jemu za zrútil celý svet. Už dávnejšie hovoril, že mu Attila stojí v ceste do UFC, ktorá je tým pádom, pravdepodobne, úplne nepriechodná. 

Karlos si myslí, že Attila dlží odvetu nielen jemu, ale aj všetkým slovenským fanúšikom, ktorí ochotne pricestovali do Prahy. V roku 2020 sa vráti a očakáva, že sa stretnú v Bratislave. Video už videlo viac ako 275-tisíc ľudí.

Aktuálne ho čaká operácia ramena a my tým pádom budeme musieť počkať na ďalšie informácie, keď prebehnú rokovania s organizátormi z Oktagonu. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Attila si užíva božský kľud

Ešte včera Attila pridal fotku s dlhým popisom, v ktorom informoval fanúšikov o všetkom, čo sa dialo v jeho hlavne pred zápasom. Konštatoval, že do zápasu nenastupoval ako favorit, kvôli čomu veľa ľudí pochybovalo a neverilo mu. Slovenský zápasník taktiež hodnotil trash talky svojho súpera Karlosa a ďakoval ľuďom, ktorí boli pre neho počas prípravy na náročný zápas najväčšou motiváciou. 

Odporúčané
 Krv, plač a bitky o milión eur. Toto bol veľkolepý turnaj Oktagon MMA, ktorý vyvrcholil infarktovým bojom o titul Krv, plač a bitky o milión eur. Toto bol veľkolepý turnaj Oktagon MMA, ktorý vyvrcholil infarktovým bojom o titul 3. marca 2024, 10:30

„To, že som nešiel do slovných prestreliek s Karlítom, že som nezverejňoval na sociálnych sieťach svoje tvrdé tréningy, malo svoj dôvod. Každý bojovník má svoj štýl vystupovania. Ja ako hovorím stále, „nechávam za seba hovoriť svoju prácu". Štyri mesiace som každý jeden deň zažíval na tréningoch doslova peklo, ktoré si bežný človek asi ťažko dokáže predstaviť,“ konštatuje v príspevku Attila Végh. 

Odvtedy pridal aj ďalšie fotky zachytávajúce to, čo sa dialo na zápase aj pred ním a taktiež video z nástupu, aby poďakoval Rytmusovi, PAT a Mega M za skladbu, ktorú mu zložili. Dnes ráno sa pochválil raňajkami do postele a poukázal na to, že si užíva pokoj. Prehliadnuť sa nedajú ani vysoké čísla lajkov na jednotlivých fotkách, ktoré môžu závidieť aj tí najlepší influenceri na Slovensku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),

Domov
Zdieľať
Diskusia