Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2024 o 11:53
Čas čítania 1:16
Karolína Uličná

Festival Hip Hop Žije v Bratislave je oficiálne vypredaný. Organizátori pridali nové zastávky, očakávajú podobný úspech

HUDBA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE FESTIVALY HUDBA KULTÚRNE PODUJATIA V BRATISLAVE RAP RAPOVÁ SCÉNA SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Vstupenky sa podarilo vypredať v rekordnom čase. Pridali aj nové miesta, Zelenú Vodu pri Novom Meste nad Váhom či Valču pri Martine.

Festival Hip Hop Žije rok čo rok láka fanúšikov rapovej scény z celého Slovenska aj Česka. Najväčšou zastávkou pre festival sú Zlaté piesky v Bratislave. Je to prvá zastávka, ktorá odštartuje celé podujatie. 

V Bratislave sa bude konať 28. a 29. júna a aktuálne sú všetky lístky na tento dátum už vypredané. Možno aj preto sa po prvýkrát vo svojej 11-ročnej histórii uskutoční aj na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom či v obci Valča pri Martine.

„Vďaka vám sa nám podarilo v rekordnom čase, mesiac pred akciou, už druhýkrát za sebou vypredať Hip Hop Žije Bratislava. Momentálne nie sú k dispozícii žiadne ďalšie vstupenky. Veľmi vám ďakujeme! Je to pre nás veľký záväzok pripraviť pre vás ďalší nezabudnuteľný festival. Vidíme sa na najväčšej hiphopovej udalosti roka!“ uviedli na Instagrame.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HIP HOP ŽIJE | HHŽ (@hiphopzije)

Ich ďalšie zastávky sú: 

  • Valča Žije s IMT Smile 19. 7.
  • Hudba Žije Zelená Voda 26. – 27. 7.
  • Hudba Žije Domaša 2. – 3. 8.
  • Hip Hop Žije Duchonka 16. – 17. 8.
  • Hip Hop Žije Ostrava 31. 8.

Hip Hop žije je populárny festival rapovej hudby, ktorý sa každoročne koná na bratislavských Zlatých pieskoch a následne na ďalších putovných zastávkach, napríklad na Domaši na východnom Slovensku. Na pódiu sa pravidelne vyskytujú známe stálice slovenskej aj českej rapovej scény. V minulosti na ňom vystúpili aj veľké americké mená ako Gunna, Rick Ross, Fat Joe, Riff Raff či Ace Hood.

Odporúčané
Rudeboys Radio: Ministerstvo napadá peacefull klubové prostredie. Influencerov DJov preverí čas (Rozhovor) Rudeboys Radio: Ministerstvo napadá peacefull klubové prostredie. Influencerov DJov preverí čas (Rozhovor) 15. októbra 2024 o 14:30

Na festivale máš možnosť vypočuť si skupinu Polemic, legendárneho Separa, Kaliho, Ega, Majka Spirita, Gleba či Pil C-ho alebo duo Nerieš. Svoju účasť potvrdili aj Alan Murin, Momo, Luca Brassi10x, René Rendy a Cico Band, Šorty, Dominika Mirgová a mnohí ďalší.

Na svoje si tak prídeš, či holduješ pomalšiemu tempu, alebo rýchlym lámaným beatom drum & bassu, kde sa môžeš tešiť na mená ako Luis De Mark/Spirit/Andee, Johny De City, Circle, Ripple, Bea a mnoho ďalších.

Odporúčané
Čávo so slaninou, mŕtvolný zápach, bomba aj zrušený headliner. Festival Hip Hop Žije oslavuje 10 rokov, zaspomínaj si na začiatky Čávo so slaninou, mŕtvolný zápach, bomba aj zrušený headliner. Festival Hip Hop Žije oslavuje 10 rokov, zaspomínaj si na začiatky 16. augusta 2023 o 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia