Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s festivalom Hudba Žije.
24. mája 2024, 13:30
Čas čítania 1:01

Multižánrový festival Hudba Žije sa sťahuje na Zelenú vodu. Prinesie koncerty Separa, Kaliho, Ega a mnohých ďalších

HUDBA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE FESTIVALY HUDBA
Uložiť Uložené

Nezmeškaj koncerty veľkých mien hiphopovej, ale i popovej či elektronickej scény, ktoré sa tento rok odohrajú na Zelenej vode.

Obľúbený multižánrový hudobný festival Hudba Žije, ktorý vzniká pod taktovkou značky Hip Hop Žije, sa tento rok predstaví premiérovo na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom, a to 26. až 27. júla. Na tento termín si nič iné neplánuj, pretože na teba čakajú desiatky koncertov od hiphopu cez pop až po elektronickú tanečnú hudbu či drum & bass. Stred letných prázdnin tak môžeš osláviť na najkrajšom jazere s pieskovou plážou, výbornými službami či bezproblémovým parkingom.

Hudba Žije
Zdroj: Hudba Žije

Open air festival ti ponúkne aj tento rok stanové mestečko v krásnom prostredí či obrovské parkovisko pre tisícky vozidiel. Tvoje auto tak bude v bezpečí počas celého víkendu, kým si budeš užívať koncerty skupiny Polemic, Separa, Kaliho, Ega, Majka Spirita, Gleba či Pil C-ho alebo dua Nerieš. 

Svoju účasť potvrdili aj Alan Murin, Momo, Luca Brassi10x, René Rendy a Cico Band, Šorty či Dominika Mirgová a mnohí ďalší. Zoznam však nie je definitívny a mená postupne pribúdajú. Tešiť sa tak môžeš naozaj na niekoľko žánrov, z ktorých si vyberie každý.

Na svoje si tak prídeš, či holduješ pomalšiemu tempu alebo rýchlym lámaným beatom drum & bassu, kde sa môžeš tešiť na mená ako Luis De Mark/Spirit/Andee, Johny De City, Circle, Ripple, Bea a mnoho ďalších.

Ak nechceš zmeškať jednu z najväčších párty na Zelenej vode, potom rozhodne nečakaj a kúp si lístok už dnes. Na výber máš okrem bežného aj tzv. VIP či backstage VIP, kde máš vlastný koridor pod pódiom, vlastný bar a v prípade backstage VIP aj možnosť zažiť zákulisie festivalu či stretnúť sa so svojím obľúbeným interpretom.

Kúp vstupenku
Domov
Zdieľať
Diskusia