Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2024 o 12:58
Čas čítania 0:46
Karolína Uličná

MMA zápasník Gábor Boráros mieri do ďalšej reality šou. Súťažiť bude v maďarskej Pevnosti Boyard

ŠPORT GÁBOR BORÁROS MAĎARSKO MMA REALITY ŠOU
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po problémoch v športe mieri zápasník do ďalšej reality šou. V minulosti už účinkoval v Survivore či v Zámene manželiek.

Slovenský MMA zápasník s maďarskými koreňmi Gábor Boráros si zrejme obľúbil formát reality šou. Po tom, čo sa objavil v Zámene manželiek a v Survivori, mieri do ďalšej. Tentoraz však pôjde o zahraničnú produkciu. Vysielať ju bude maďarský televízny kanál RTL.

Zúčastní sa na známej súťaži s názvom Pevnosť Boyard. Ako informuje MMA Fanatik, aktuálne sa nachádza na natáčaní vo Francúzsku. 32-ročný MMA zápasník si tak opäť skúsi niečo nové. V súťaži účastníci medzi sebou bojujú v logických, zručných, športových a iných extrémnych hrách.

Boráros
Zdroj: Gábor Boráros

Po návrate zo súťaže sa chce naplno začať venovať trénovaniu a príprave na zápasy. Jeho najbližší boj sa bude konať 19. októbra pod záštitou organizácie RFA. V zápasoch sa mu však v poslednom čase nie veľmi darilo.

S bojovníkom Oktagonu Mátém Kertészom súťažil v Maďarsku, kde Gábor uznal prevahu svojho súpera. V Nových Zámkoch v klietke s Fredericom Komuenhom dostal k. o. v druhom kole. Porážka ho neminula ani v ruskej organizácii ACA s Maratom Gafurovom.

Odporúčané
Letný turnaj OKTAGON 59 po prvýkrát na Slovensku: Pozri si zápas elít pod holým nebom v Bratislave, toto je nabitý fight-card Letný turnaj OKTAGON 59 po prvýkrát na Slovensku: Pozri si zápas elít pod holým nebom v Bratislave, toto je nabitý fight-card 16. júla 2024 o 10:00

V minulosti dostal od zápasenia aj stopku pre „korupčnú kauzu“. Neobvyklý objem stávok na jeho víťazstvo v 2. kole vzbudil pochybnosti, či nebol zápas dohodnutý. Následne organizácia svoje podklady posunula polícii a podala trestné oznámenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia