Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. apríla 2024, 17:21
Čas čítania 0:51
Radoslava Juračková

Gábor Boráros zápasí aj s trestným stíhaním na krku. Stávkové kancelárie však naňho kurzy nevystavia

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY GÁBOR BORÁROS MMA OKTAGON OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasník sa športu profesionálne venuje aj napriek obvineniu z manipulovania stávkovania.

Ťahanice so zákonom odštartoval minuloročný zápas, v ktorom si slovenský bojovník Gábor Boráros zmeral sily s Kirillom Medvedovským. Súpera sa mu podarilo zdolať už po deviatich sekundách od začiatku druhého roka. Ako informuje šport.sk: „Stávkové kancelárie Tipsport a Fortuna zaznamenali neobvyklý objem stávok na víťazstvo Borárosa presne v 2. kole.“

Práve neštandardný objem stávkovania vzbudil pochybnosti, či nebol zápas dohodnutý a neodštartoval tak trestné konanie. Na margo problému sa vyjadril promotér Oktagonu Ondřej Novotný pár týždňov po zápase a verejnosť informoval, že sú jednoznačné dôkazy, ktoré hovoria o manipulácii. Následne organizácia svoje podklady posunula polícii a podala trestné oznámenie. V súčasnosti vo veci stále prebieha trestné konanie. 

Boráros
Zdroj: Gábor Boráros

Zápasí aj napriek trestnému stíhaniu

Kým sa nedokáže, že zápasník je vo veci nevinný, nesmie pôsobiť v organizáciách Oktagon MMA ani Fabriq MMA. Ľudia z prostredia Oktagonu mu vraj odporúčali zísť z profesionálnej dráhy a zápasiť skôr so známymi osobnosťami.

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

V máji ho aj napriek tomu čakajú 2 zápasy. Predstaví sa v Maďarsku pod taktovkou Kiliti Promotion a sily si zmeria s maďarským tiktokerom Patrikom Tobakom. Zápasiť bude aj na domácej pôde, konkrétne v Nových Zámkoch pod organizáciou RFA s Fredericom Komuenhaom, ktorý reprezentuje Česko.

Stávková organizácia Tipsport sa však vyjadrila, že na jeho zápasy nebude možné uzatvárať stávky, aj napriek tomu, že v minulosti s organizáciu RFA spolupracovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia