Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2024 o 17:21
Čas čítania 0:51
Radoslava Juračková

Gábor Boráros zápasí aj s trestným stíhaním na krku. Stávkové kancelárie však naňho kurzy nevystavia

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY GÁBOR BORÁROS MMA OKTAGON OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasník sa športu profesionálne venuje aj napriek obvineniu z manipulovania stávkovania.

Ťahanice so zákonom odštartoval minuloročný zápas, v ktorom si slovenský bojovník Gábor Boráros zmeral sily s Kirillom Medvedovským. Súpera sa mu podarilo zdolať už po deviatich sekundách od začiatku druhého roka. Ako informuje šport.sk: „Stávkové kancelárie Tipsport a Fortuna zaznamenali neobvyklý objem stávok na víťazstvo Borárosa presne v 2. kole.“

Práve neštandardný objem stávkovania vzbudil pochybnosti, či nebol zápas dohodnutý a neodštartoval tak trestné konanie. Na margo problému sa vyjadril promotér Oktagonu Ondřej Novotný pár týždňov po zápase a verejnosť informoval, že sú jednoznačné dôkazy, ktoré hovoria o manipulácii. Následne organizácia svoje podklady posunula polícii a podala trestné oznámenie. V súčasnosti vo veci stále prebieha trestné konanie. 

Boráros
Zdroj: Gábor Boráros

Zápasí aj napriek trestnému stíhaniu

Kým sa nedokáže, že zápasník je vo veci nevinný, nesmie pôsobiť v organizáciách Oktagon MMA ani Fabriq MMA. Ľudia z prostredia Oktagonu mu vraj odporúčali zísť z profesionálnej dráhy a zápasiť skôr so známymi osobnosťami.

Odporúčané
Brutálny knokaut za 14 sekúnd! Oktagon organizoval podujatie pod holým nebom plné MMA hviezd Brutálny knokaut za 14 sekúnd! Oktagon organizoval podujatie pod holým nebom plné MMA hviezd 21. júla 2024 o 14:00

V máji ho aj napriek tomu čakajú 2 zápasy. Predstaví sa v Maďarsku pod taktovkou Kiliti Promotion a sily si zmeria s maďarským tiktokerom Patrikom Tobakom. Zápasiť bude aj na domácej pôde, konkrétne v Nových Zámkoch pod organizáciou RFA s Fredericom Komuenhaom, ktorý reprezentuje Česko.

Stávková organizácia Tipsport sa však vyjadrila, že na jeho zápasy nebude možné uzatvárať stávky, aj napriek tomu, že v minulosti s organizáciu RFA spolupracovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia