Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2024 o 12:30
Čas čítania 4:12
Martin Adam Pavlík

Dolli, Ego, Tomáš Tarr či Marián Gáborík tipujú výsledok odvety storočia medzi Véghom a Vémolom. Kto dostal viac hlasov? (ANKETA)

Dolli, Ego, Tomáš Tarr či Marián Gáborík tipujú výsledok odvety storočia medzi Véghom a Vémolom. Kto dostal viac hlasov? (ANKETA)
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
ZAUJÍMAVOSTI ANKETY ATTILA VÉGH BOJOVÉ ŠPORTY INFLUENCERI KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA OSOBNOSTI ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Niektoré odpovede nás celkom prekvapili, ba až zaskočili.

Najočakávanejší MMA zápas tohto roka medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom sa nezadržateľne blíži. Dve najväčšie mená česko-slovenskej bojovej scény si v „odvete storočia“ zmerajú sily opäť pod hlavičkou Oktagonu v pražskej Fortuna Aréne už v sobotu 8. júna. 

V súvislosti s touto udalosťou sme sa rozhodli pre niečo netradičné a originálne, čo nikde inde nenájdeš. Oslovili sme mix známych osobností z rozličných sfér (nielen zo sveta bojových športov), ktoré nám priblížili svoje tipy na výsledok. 

Attila Végh Karlos Vémola OKTAGON MMA MMA Bojové športy
Zdroj: Oktagon MMA

Zohnali sme vyjadrenia influencerov, youtuberov, zápasníkov či hudobníkov. Komu bude fandiť Explo, Ego alebo Dolli z Ruže pre nevestu či ženích z prvej série Tomáš Tarr? Ako vidí priebeh duelu Marián Gáborík, Monika Chochlíková, Tomáš Križan z Naked Bananas, moderátor Šajmo alebo raper Erik Tresor?

Bavia ťa naše rozhovory, rebríčky, profily osobností či podobné ankety? Pridaj sa do klubu Refresher+. Okrem množstva benefitov, ktoré na teba čakajú, získaš neobmedzený prístup k prémiovým článkom.

Momo (raper)

Nie som síce nejaký fanatik do MMA, ale podľa mňa to bude vyrovnané. Sú to rovnocenní súperi. Je ťažké si medzi nimi vybrať jedného. Mám však „tušáka“, že vyhrá Karlos, pretože je to v jeho kariére isté finále a viac to teda prežíva. Je nastavený tak, že to proste musí dať. Aj keď tak to bolo aj pri ich prvom spoločnom zápase a nedopadlo to podľa jeho predstáv. Napriek tomu ho favorizujem. Možno aj preto, že mal v poslednom čase mrte zápasov na rozdiel od Attilu.

MOMO
Zdroj: Instagram/Momo

Monika Chochlíková (thajboxerka a MMA zápasníčka)

Verím tomu, že vyhrá Attila Végh aj napriek tomu, že mal teraz dlhú prestávku od zápasenia. Vidno, že poriadne „maká“. Podľa mňa to skončí buď v prvom, alebo v druhom kole. Na päť kôl to nebude. Mám inak pocit, že obaja po tom zápase ukončia kariéru. Keby sa to stalo, bolo by to pekné.  

Monika Chochlíková bojové športy
Zdroj: archív Moniky Chochlíkovej

Explo (influencer)

Predikciu nemám, ale určite budem fandiť Karlosovi Vémolovi, pretože je mi v poslednom čase sympatickejšie jeho správanie.

Exploited.
Exploited. Zdroj: Exploited archív

Tomáš Linh Le Sy (promotér organizácie Clash of the Stars)

Na zápas medzi Karlosom a Attilom sa moc teším. Budem ho sledovať priamo na mieste. Idem tam fandiť najmä Davidovi Kozmovi, ale teším sa na celý galavečer. Čo sa týka predikcie hlavného zápasu, je to dosť ťažké. Obaja prešli dlhú cestu.

Odporúčané
KVÍZ: Cole Palmer alebo Messi? Uhádni, ktorý hráč má lepšie hodnotenie v hre FC 25 KVÍZ: Cole Palmer alebo Messi? Uhádni, ktorý hráč má lepšie hodnotenie v hre FC 25 17. októbra 2024 o 15:00

Ak však musím povedať jedno meno, tipol by som si, že vyhrá Karlos. Mám pocit, že je viac motivovaný a hladnejší po výhre. Avšak uvidíme, Attila je skvelý bojovník. Vyzerá to tak, že sa dostal do skvelej formy, takže to Karlos nebude mať jednoduché. 

Tomáš Linh Le Sy Clash of the Stars
Zdroj: Instagram/Tomáš Linh Le Sy/Ivo Handzel

Dominika Mirgová (speváčka)

Veľmi držím palce Attilovi. Je Trnavčan a práve on ma oslovil do boxerského zápasu vo Fight Night Challenge. Stretávame sa aj vo fitku. Sama som teda videla, ako na sebe tvrdo maká, aký urobil progres a koľko toho schudol. Je to bojovník číslo jeden, preto verím, že pôjde domov s výhrou. Myslím si, že Vémola to nezvládne. Buď to vzdá, alebo dostane knokaut. Attila je proste bombardér. 

Dominika Mirgová
Zdroj: Instagram/Dominika Mirgová

Frayer Flexking (raper)

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 160765 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Sleva 500 Kč při nákupu nad 1 250 Kč na lolipop.cz , Zľava 20 EUR pri nákupe nad 50 EUR na iSEXshop.sk alebo Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia