Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2024 o 15:52
Čas čítania 1:41
Barbora Adamkovičová

Čepo sa cez Instagram háda s Peňázom, k ich zápasu napokon nedôjde. Čech vyhlásil, že chce s Oktagonom rozviazať zmluvu

ŠPORT MATĚJ PEŇÁZ OKTAGON MMA ONDŘEJ NOVOTNÝ VLASTO ČEPO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po tom, čo sa zápasníci do seba obuli na Instagrame, sa k situácii vyjadril aj majiteľ Oktagonu.

Matěj Peňáz nebude zápasiť s Vlastom „El Chapo“ Čepom. Český MMA zápasník to oznámil svojim sledujúcim na Instagrame. Na legendárnom Oktagone 58 sa mal pôvodne v klietke stretnúť s Patrikom Kinclom (28-10), no ten pre zranenie nemohol nastúpiť.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Peňáz sa mal proti Kinclovi postaviť v bitke o titul v pražskej Fortuna Aréne už 8. júna. Zraneného zápasníka mal v ringu nahradiť Slovák Čepo, no ten pre odlišnú zmluvu o dočasný titul bojovať ani nemohol, informuje portál mmafanatik.eu.

Slovák na Instagrame zverejnil časť svojej zmluvy so zápasníckou organizáciou – proti Peňázovi mal nastúpiť v 3x 5-minútovom stretnutí. V rámci titulového 5x 5-minútového zápasu vraj po decembrovom K. O. nastúpiť dokonca ani nechcel.

oktagon
Zdroj: Instagram/ @vlastocepo

Čepovo šokujúce vyjadrenie ihneď komentoval aj Peňáz. „Vzišlo z toho to, že nebudem zápasiť. Mňa to, samozrejme, s*rie, celú prípravu som absolvoval, som kvalitne pripravený, ale verím tomu, že titulovú šancu dostanem v ďalšom zápase. A ja si na tú šancu počkám,“ priznal Peňáz vo videu na sociálnej sieti

Odporúčané
OKTAGON 60: Ivan Buchinger sa v Oberhausene postaví proti nemeckej hviezde. Pozri si kompletný fight-card OKTAGON 60: Ivan Buchinger sa v Oberhausene postaví proti nemeckej hviezde. Pozri si kompletný fight-card 15. augusta 2024 o 15:00

„Myslíte si, že je to fakt náhoda? Že celý minulý týždeň sa rieši môj duel a Oktagon mi za žiadnu cenu nechce dať zápas o dočasný titul? Vlasto so mnou nechce ísť bojovať o pás,“ dodal Čech.

K videám priložil aj písomné vyjadrenia, v ktorých tvrdí, že pre rozličné zmluvy s Čepom nemohol zápasiť. Dodal aj to, ako sa mu organizácia snažila nájsť súpera, no neúspešne – nikto vraj „nebol pripravený“. Pred niekoľkými dňami zápasník údajne dokonca zistil, že v klietke si napokon sily s Čepom nezmeria. Príspevok ukončil slovami: „Mám tohto konania a cirkusu dosť.“ 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Matěj |MONEY| Peňáz (@teampenaz)

Peňáz zverejnil aj video, v ktorom tvrdí, že v Oktagone chce skončiť. „Z mojej strany je teraz iba jedna cesta, budem chcieť s Oktagonom rozviazať zmluvu a začať zápasiť pre inú organizáciu. Tu už nie je cesty späť,“ priznal. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matěj |MONEY| Peňáz (@teampenaz)

K celému incidentu sa na sociálnej sieti vyjadril nielen samotný Oktagon MMA, ale aj spoluzakladateľ a majiteľ organizácie Ondřej Novotný. „Vlasto nechce ísť. Povedal mi, že dočasný titul nie je nič pre neho. V túto chvíľu to preňho nemá hodnotu a nebude sa s Paňázom biť o dočasný titul,“ vraví majiteľ organizácie vo videu. Podľa jeho slov Čepovi s Peňázom stačí 3x 5-minútový zápas. „A mne ako promotérovi Oktagonu to takisto stačí 3x5,“ dodal.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia