Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2024, 13:47
Čas čítania 0:54
Radoslava Juračková

VIDEO: Cardi B omylom prezradila svoje heslo. Počas živého vysielania ju nakrútili pri odomykaní telefónu

OSOBNOSTI BEZPEČNOSŤ NA INTERNETE CARDI B MET GALA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa teraz strachujú o jej kybernetickú bezpečnosť.

V pondelok sa konala každoročná módna udalosť Met Gala, na ktorej sa pravidelne schádzajú tie najpopulárnejšie celebrity. Téma tohto ročníka bola The Garden of Time a úlohou celebrít bolo predstaviť sa v róbach kvetinových vzorov od známych dizajnérov.

Odporúčané
Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov 7. mája 2024, 7:44

V obrovskej čiernej róbe sa predstavila aj raperka Cardi B. Okrem jej outfitu však ľudí zaujalo aj niečo iné. Magazín Vogue vysielal udalosť naživo a vo svojom prenose zachytil aj túto 31-ročnú raperku, ktorá práve odomykala svoj telefón. Nasnímali ju, ako píše heslo, ktoré bolo viditeľné aj na kamere. Fanúšikovia sa následne obávali o jej bezpečnosť.

Diskusia sa strhla aj na sociálnej sieti X, kde na situáciu používatelia vtipne reagovali: „OMG, na Met Gala bol taký chaos, že viem heslo Cardi B. (smiech)“

Na Met Gala si nabíjala telefón

Na livestreame Vogue sa speváčka objavila aj pri tom, ako si nabíja telefón. Aj táto činnosť vzbudila rad reakcií a ľudia na sociálnych sieťach píšu, že sa do raperky vedia absolútne vžiť.

Róba Cardi B bola taká obrovská, že ju nieslo sedem mužov. Tí raperku sprevádzali na každom kroku a pri fotení dbali na to, aby boli šaty vyrovnané a pripravené na fotku.

Domov
Zdieľať
Diskusia