Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2024, 15:44
Čas čítania 0:41
Barbora Adamkovičová

Na severe Slovenska má vyrásť rozsiahly rekreačný komplex. Nebudú chýbať bazény, rybníky ani apartmány v korunách stromov

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU CESTOVNÝ RUCH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Developer chce prostredníctvom nového projektu podporiť cestovný ruch v regióne. Hostia by totiž mali mať o program postarané v každom ročnom období – či už v podobe zimnej lyžovačky, letnej turistiky, alebo celoročne realizovateľných rekreačných pobytov.

Ako informujú Hospodárske noviny, areál nového rozsiahleho komplexu by sa mal nachádzať na severe krajiny neďaleko poľských hraníc.

Nová prevádzka sa má volať Rezort Oravský Raj a vyrásť by mala na mieste bývalého hotela Biela farma v obci Sihelné. Developer tým chce podporiť cestovný ruch v regióne. Hostia by totiž mali mať o program postarané v každom ročnom období – či už v podobe zimnej lyžovačky, letnej turistiky, alebo celoročne realizovateľných rekreačných pobytov.

 
„Bielu farmu nahradí Hotel Husky a Školiace centrum, ktoré doplní stavba s názvom Panoramatické Apartmány. Súčasťou bude aj Chalet Gold a Silver, Vila Herud, Wellness Hotel Biela Farma, Apartmány Rožec a Hotel Hrádok,“ píšu noviny. „V rovnomennom kaštieli budú situované Apartmány Kaštieľa Hrádok a kancelárie,“ dodali.

Budeš sa môcť ubytovať aj v korunách stromov

Okrem športovísk, bazénov a rybníka má byť v rámci projektu údajne otvorených až 18 budov doplnených o garáže. Súčasťou areálu majú byť aj jedinečné apartmány v korunách stromov. 

 
V súčasnosti nie je známe, kedy sa nový rezort sprístupní verejnosti. Podľa média však čas výstavby nebude dlhší ako 2 roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia