Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2024, 9:52
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Rovno zo sprchy? Doja Cat prišla na Met Gala v mokrom tričku, musela si zakrývať presvitajúce bradavky

MÓDA DOJA CAT MET GALA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Tohtoročný dresscode raperka pochopila svojsky.

Americká raperka Doja Cat spôsobila opäť ošiaľ, keď sa na červenom koberci v Metropolitnom múzeu umenia v New Yorku predviedla v mokrom oversized tričku. Vzhľadom na to, že jej oblečenie bolo premočené, pochopiteľne, presvitali jej intímne partie, ktoré si tak musela na fotkách zakrývať.

Biely nadrozmerný kúsok od značky Vetements, za ktorou stojí kreatívny riaditeľ Balenciagy Demna Gvasalia a jeho brat Guram, bol navrhnutý tak, aby jej siahal až po nohy, a teda poslúžil ako šaty.

Keďže tohtoročná téma bola úzko spojená so záhradou, s kvetmi a rastlinami, 28-ročná raperka z Los Angeles sa rozhodla, že ju pochopí po svojom. „Viem, že ľudia sa chystali siahnuť po motívoch s kvetmi, takže môj výber bol jasný – najpoužívanejší kvet, a to bavlna,“ povedala hviezda na margo svojej „poetickej“ interpretácie dresscodu „Garden of Time“.

doja cat met gala 2024doja cat met gala 2024
Zobraziť galériu
(2)

Pozri si aj náš výber tých najlepších outfitov zo slávnostného koberca Met Gala 2024. Témou galavečera bola Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, teda prísť oblečení v štýle rozprávky O Šípkovej Ruženke a v dress code The Garden of Time. Hostiteľmi boli Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny a Chris Hemsworth. Celebrity v spolupráci so skúsenými stylistmi dbali pri tvorbe jednotlivých siluet aj na tie najmenšie detaily a výsledná „prehliadka“ na slávnom schodisku stála za to.

Odporúčané
Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov 7. mája 2024, 7:44
Domov
Zdieľať
Diskusia