Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2014, 20:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Wolfenstein: New Order ponúka skvelý trailer plný akcie

TECH
Uložiť Uložené

Wolfenstein príde v máji s ďalšou časťou a vy si môžete vychutnať nový, skvelý trailer. Nacistické Nemecko rozširuje svoju ríšu a je na BJ Blaskoviczovi, aby ju zničil.

Wolfenstein: New Order ponúka skvelý trailer plný akcie

Konečne nový Wolfenstein! Aspoň to si hovorí väčšina starších gamerov. Tí, čo si hrdinstvá BJ Blaskovicza nepamätajú, by mali vyskúšať prvé dobrodružstvo s ním v New Order. Hra sa odohráva v alternatívnej minulosti, kedy po vyhranej druhej svetovej vojne Nemecko začína rozširovať svoju ríšu po celom svete. Ničí odboj na kúsky, mení mestá a ich architektúru, na rad prichádzajú šialené experimenty a proti tomu všetkému sa postavíme my, keď preberieme opraty nad hlavnou postavou. Našou úlohou bude infiltrovať pevnosti, čeliť hordám nepriateľov a zaistiť superzbrane, ktorými nacisti ovládli svet. Hra vyzerá z nového traileru fantasticky, takže sa môžeme tešiť na 20. máj, kedy má release a zároveň s kúpenou, opakujem kúpenou kópiou, dostanete prístup do Bety nového Dooma.

Z detailov vieme, že nacisti napríklad pristáli na Mesiaci, príbeh začne presne tam, kde skončil prvý Wolfenstein 3D, že sa autori zamerali najmä na príbeh a postavy a konkrétne sa s nimi budeme predierať hrou od 15 do 20 hodín. Wolfenstein: New Order vyvíja MachineGames. Štúdio bolo založené v roku 2009 zakladateľmi Starbreeze štúdia (Chronicles of Riddick) a následne odkúpené Bethesdou v roku 2010.

Wolfenstein: New Order ponúka skvelý trailer plný akcie

Wolfenstein: New Order ponúka skvelý trailer plný akcie
Domov
Zdieľať
Diskusia