Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. apríla 2024, 14:05
Čas čítania 0:42
Radka Klučárová

Črtá sa zoznam hostí Met Gala: Nebude chýbať Rihanna, Kendall Jenner ani Zendaya. Hostia za lístky zaplatia poriadne mastnú sumu

MÓDA MET GALA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Zoznam hostí musí schváliť Anna Wintour, šéfredaktorka amerického Vogue.

Módna udalosť roka, Met Gala 2024, sa nezadržateľne blíži. Tému veľkolepého podujatia už pred pár týždňami oznámil magazín Vogue. Hostia sa musia popasovať s námetom Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, a teda prísť oblečení v štýle rozprávky O Šípkovej Ruženke a v dress code The Garden of Time.

Portál Page Six teraz načrtol aj zoznam celebritných hostí, ktorí módne kreácie predvedú na prestížnom červenom koberci v newyorskom Metropolitnom múzeu umenia. Podľa dostupných informácií sa na podujatí zúčastní aj bývalá brazílska supermodelka Gisele Bündchen a médiá už špekulujú, či sa po jej boku objaví aj jej nový partner, tréner džiu-džicu Joaquim Valente. Na veľkolepej akcii určite nebude chýbať ani Zendaya, Chris Hemsworth, Bad Bunny a Jennifer Lopez.

Za lístky na Met Gala hviezdy zaplatia poriadne mastnú sumu

Milovníci módy sa na tohtoročnom Met Gala môžu tešiť aj na módnu ikonu Rihannu, Kendall Jenner a Oliviu Rodrigo. Page Six informoval aj o účasti Umy Thurman, Sarah Paulson či Cary Delevingne. Zoznam hostí musí schváliť Anna Wintour, šéfredaktorka amerického Vogue. Vstupenky na hviezdne podujatie sa predávajú za najmenej 50-tisíc dolárov. 

Rihanna a A$AP Rocky na Met Gala 2023.
Rihanna a A$AP Rocky na Met Gala 2023. Zdroj: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images
Domov
Zdieľať
Diskusia