Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. apríla 2024, 9:10
Čas čítania 0:24
Barbora Adamkovičová

Žena stratila peňaženku plnú peňazí. Reakcia nálezcu ti zlepší deň

ZAUJÍMAVOSTI PENIAZE POLÍCIA SR POSITIVE VIBES
Uložiť Uložené

„Verím, že už sa k nej stratená peňaženka dostala a nevznikli jej finančné škody a vyhla sa tak i vybavovaniu všetkých dokladov,“ napísal nálezca na Facebooku.

Peňaženku pani Evy našiel v Topoľčanoch koncom minulého týždňa Martin. Okrem dokladov sa v nej nachádzala aj hotovosť. Napriek tomu sa však nálezca zachoval čestne a nájdenú peňaženku zaniesol na miestne policajné oddelenie, informuje portál Žilinak.

„Verím, že už sa k nej stratená peňaženka dostala a nevznikli jej žiadne finančné škody a vyhla sa tak i vybavovaniu všetkých dokladov,“ napísal nálezca na sociálnej sieti. Príspevok takmer ihneď začali komentovať nadšení sledujúci: „Dobré skutky budú vždy dobrom odmenené, Martin, ste správny človek,“ píše používateľ. „Výsledky Vašej práce sú odrazom Vášho myslenia… s Vami a Vám podobným sa tento svet opraví sám,“ odkázala Martinovi ďalšia.

Domov
Zdieľať
Diskusia