Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Toto sú najhoršie hodnotené slovenské komédie všetkých čias: diváci odpísali prepadák Cuky a Luky aj romantiku s Koleníkom

2. miesto: Tak fajn

Hodnotenie divákov: 20,6 %

Druhé najhoršie miesto obsadila komédia Tak fajn z roku 2012, v ktorej si zahrali otec a syn Labudovci, Tomáš Palonder, Barbora Žilecká a dokonca aj Zuzana Plačková. Partneri sa vyberú na romantickú cestu, kde muž plánuje svoju priateľku požiadať o ruku. Idylku prekazí ich kamarát, ktorý im chce zásnuby zorganizovať. Veci mu však nejdú podľa plánov.

Odporúčané
Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom 16. mája 2024, 15:00

Dej sa odohráva v prímorskom Chorvátsku a divákom chce navodiť pohodovú letnú náladu. Nevyšlo. Získal hodnotenie iba 20,6 %. Úspešnejší ako film bol nakoniec jeho sundtrack, skladba Premýšľam nad tebou od Petra Cmorika.

1. miesto: Fontána pre Zuzanu 3

Hodnotenie divákov: 16,8 %

Najhoršie v diváckom hodnotení dopadla tretia časť Fontány pre Zuzanu, ktorá sa zároveň zaradila medzi najhoršie slovenské filmy vôbec. Príbeh záchrany ženícha v Afrike ani hudba Vaša Patejdla a Joža Ráža film nezachránili. Ľudia jej udelili viac kritiky ako pochvaly a získala hodnotenie len 16,8 %.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia