Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. marca 2024, 18:04
Čas čítania 0:47
Radka Klučárová

Oktagon organizuje ďalšie podujatie na futbalovom štadióne. Chce osloviť veľké mená

ŠPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON OKTAGON MMA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oktagon mieri na futbalový štadión Eintrachtu Frankfurt s kapacitou 58-tisíc sedadiel.

Česko-slovenská organizácia Oktagon má po veľkolepom zápase medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom na pražskom Edene ambíciu ovládnuť aj štadión v nemeckom Frankfurte.

Novinku, ktorá potešila mnohých fanúšikov MMA, na podujatí v Stuttgarte oznámil jeden zo šéfov organizácie Ondřej Novotný. „OKTAGON 62 je naplánovaný na 12. októbra, pričom lístky si v priebehu nasledujúcich týždňov po oficiálnom spustení fanúšikovia nájdu na
stránke oktagontickets.de. Zaujímavosťou je, že domovský stánok futbalového Eintrachtu Frankfurt má kapacitu 58-tisíc sedadiel,“ uvádza organizácia.

Mottom veľkolepého podujatia je heslo „Bigger than ever“. Na turnaji OKTAGON 62 sa podľa organizátorov môžeme tešiť na súboj elitných nemeckých bojovníkov, akými sú Christian Eckerlin, Christian Jungwirth či Stephan Puetz.

Oktagon
Zdroj: Oktagon

Júnový zápas medzi Attilom Véghom a Karlosom „Terminátorom“ Vémolom sa nezadržateľne blíži. O veľkej odvete medzi Vémolom a Véghom sa hovorí od roku 2019, keď sa ich prvý zápas skončil už v prvom kole. Végh poslal Vémolu tvrdo k zemi a pretrhol tak jeho v tom čase štvorročnú víťaznú šnúru.

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

Od ich spoločného duelu Vémola bojoval až desaťkrát, prehral iba dvakrát. Végh však zatiaľ absolvoval iba pár víťazných boxerských duelov. Bitka o všetko vypukne v pražskom Edene 8. júna a niečo nám hovorí, že pri tom budeš chcieť byť aj ty.

Karlos Vémola a Attila Végh.
Karlos Vémola a Attila Végh. Zdroj: Oktagon MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia