Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2024, 15:14
Čas čítania 0:46
Radka Klučárová

Polyamorný manželský pár miluje cvičenie „naostro“. Našli spôsob, ako si ho dopriať aj vo verejnom fitku

ZAUJÍMAVOSTI ONLYFANS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Údajne im tento spôsob cvičenia pomáha dosahovať lepší výkon a spáliť viac kalórií.

Manželský pár z Brazílie Bella Mantovani a Vagner O Fera šokovali svojím vyjadrením o tom, že uprednostňujú cvičiť celkom nahí. Špecifický šport však nepraktizujú iba v súkromí domova, ba naopak, cvičenie „naostro“ si bez problémom doprajú aj vo verejnej posilňovni, píše New York Post.

Odporúčané
Polyamorní ľudia nechcú len vášnivý sex. Majú alternatívny pohľad na svet, zaujímajú sa o ekológiu a veľa premýšľajú (Rozhovor) Polyamorní ľudia nechcú len vášnivý sex. Majú alternatívny pohľad na svet, zaujímajú sa o ekológiu a veľa premýšľajú (Rozhovor) 28. novembra 2021, 14:30
Odporúčané
Chlapci sa pri prvom sexe urobia rýchlo a dievčatá vôbec. Vyvraciame 5 mýtov o sexe, ktoré by už mali ostať v minulosti Chlapci sa pri prvom sexe urobia rýchlo a dievčatá vôbec. Vyvraciame 5 mýtov o sexe, ktoré by už mali ostať v minulosti 13. septembra 2020, 16:21
Odporúčané
Sexuologička: Mám niekoľko mladých mužov v terapii, ktorí nevedia osloviť dievča. O otvorených vzťahoch si myslím svoje (Rozhovor) Sexuologička: Mám niekoľko mladých mužov v terapii, ktorí nevedia osloviť dievča. O otvorených vzťahoch si myslím svoje (Rozhovor) 16. apríla 2020, 16:12

Video, ktoré z „nahého cvičenia“ zverejnili na Instagrame, dokazuje, že sa nevyhýbajú žiadnej aktivite. To, že na sebe nemajú oblečenie, im nebráni dvíhať činky ani odbehnúť si na bežiacom páse. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Millena macedo (@bellamantovani_)

Svojský pár tridsiatnikov sa preslávil aj tým, že vyznáva polyamorný spôsob života a na platforme Onlyfans prispieva plateným obsahom. Podľa dvojice však cvičenie bez oblečenia nie je len ich ďalším spôsobom, ako zaujať. Tvrdia, že im pomáha v efektívnejšom výkone a spália tak viac kalórií. 

Dokopy sa im už podarilo zhodiť viac ako 25 kilogramov. „Je to forma intimity a spoluúčasti, ktorá presahuje tradičné konvencie,“ opísali netradičné tréningy. Ostatných návštevníkov však svojou „nahou“ prítomnosťou nevyrušujú. V čase, keď si chcú zacvičiť, si totiž zaplatia za vyhradený priestor v posilňovni iba pre seba. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vagner macedo (@oferaofc)

Domov
Zdieľať
Diskusia