Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2024, 16:38
Čas čítania 0:38
Ondřej Mrázek Barbora Adamkovičová

VIDEO: Nová éra Star Wars je tu! Tento seriál konečne oživí boje svetelnými mečmi

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ STAR WARS
Uložiť Uložené

The Acolyte od scenáristky Leslye Headland (Ruská bábika) na streamovaciu platformu dorazí už 5. júna.

Od premiéry posledného hraného Star Wars projektu (Ahsoka) už ubehol nejaký ten piatok, a tak je pomaly načase predstaviť niečo nové. Spoločnosť Lucasfilm zverejnila trailer novinky The Acolyte, hranej série zasadenej do obdobia na konci éry vrcholnej Republiky, ktorú možno poznať predovšetkým z aktuálnych kníh a komiksov.

Príbeh by sa údajne mal točiť okolo vyšetrovania vraždy a konečne bude opäť zahŕňať Jedie a Sithy, nachádzame sa totiž v čase mieru, keď temná strana Sily začína naberať na moci. V hlavných rolách sa objavia Amandla Stenberg a Lee Jung-jae. Ďalej uvidíme Jodie Turner-Smith, Rebeccu Henderson, Carrie Anne-Moss alebo Dafne Keen.

Spoločnosť včera po zverejnení plagátu potvrdila, že The Acolyte dorazí na streamovaciu službu Disney+ 5. júna. Teraz si môžeš pustiť aj čerstvo odhalenú prvú upútavku. Z doterajších fanúšikovských reakcií je zatiaľ zrejmé iba to, že by si väčšina ľudí priala ďalší kvalitný pohľad z ranku Andora, hádam sa jej teda aj dočkáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia