Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2024, 12:01
Čas čítania 0:54
Radka Klučárová

Najhoršie sci-fi od Netflixu dostane pokračovanie. Napraví si reputáciu?

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY PLATFORMA NETFLIX PROGRAM NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Prvá časť sci-fi od Zacka Snydera podľa mnohých filmových nadšencov nesplnila očakávania.

Sci-fi Rebel Moon, ktoré kritici považujú za jeden z najnudnejších hollywoodskych blockbusterov, dostane pokračovanie. Druhú časť Rebel Moon: The Scargiver si budeš môcť na Netflixe pozrieť už 19. apríla 2024.

„Rebel Moon- Part Two: The Scargiver pokračuje v epickej ságe o Kore a preživších bojovníkoch, ktorí sa pripravujú obetovať všetko, bojujúc po boku statočných ľudí z Veldtu, aby bránili kedysi pokojnú dedinu, novoobjavenú vlasť pre tých, ktorí stratili svoju vlastnú v boji proti Materskému svetu,“ napísali tvorcovia k zverejnenému traileru.

„V predvečer bitky musia bojovníci čeliť pravdám o svojej vlastnej minulosti, pričom každý musí odhaliť, prečo bojujú. Ako celá sila Ríše vplýva na rastúcu rebéliu, vytvárajú sa nerozbitné putá, objavujú sa hrdinovia a vznikajú legendy,“ naznačili dej druhej časti kritizovaného filmu. 

Odporúčané
RECENZIA: Rebel Moon: Child of Fire – Netflix a Zack Snyder natočili najnudnejší hollywoodsky blockbuster roka RECENZIA: Rebel Moon: Child of Fire – Netflix a Zack Snyder natočili najnudnejší hollywoodsky blockbuster roka 23. decembra 2023, 13:00

Prvá časť sci-fi od Zacka Snydera podľa mnohých filmových nadšencov nesplnila očakávania. Nezaujal ich príbeh a akčným scénam údajne chýbala nápaditosť.

Americký filmový režisér Zack Snyder v podcaste Joea Rogana vyhlásil, že jeho ostro kritizovaný film pravdepodobne videlo viac ľudí ako Barbie od režisérky Grety Gerwigovej. 

Snyder ako dôkaz priložil čudné matematické výpočty. „Povedzme, že si film zaplo 80 miliónov účtov. Teraz predpokladajme dvoch divákov na premietanie. Ak bol tento film v kine ako model distribúcie, je to ako 160 miliónov ľudí za 10-dolárový lístok. To je 1,6 miliardy. Takže Rebel Moon pravdepodobne videlo viac ľudí ako Barbie, však?“ povedal Zack a pochválil Netflix za dosahy.

Domov
Zdieľať
Diskusia