Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2024, 16:32
Čas čítania 0:41
Ondřej Mrázek

Kontroverzný youtuber Jake Paul sa pobije s legendou boxu Mikeom Tysonom. Naživo to môžeš sledovať na Netflixe

Kontroverzný youtuber Jake Paul sa pobije s legendou boxu Mikeom Tysonom. Naživo to môžeš sledovať na Netflixe
ŠPORT BOX JAKE PAUL MIKE TYSON NETFLIX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas sa uskutoční 20. júla na štadióne AT&T v Texase a bude dostupný všetkým predplatiteľom Netflixu.

Známy youtuber, influencer a v posledných rokoch aj boxer a MMA zápasník Jake Paul sa stretne s bývalým šampiónom v ťažkej váhe Mikeom Tysonom už toto leto. Boxerský zápas, v ktorom si zmerajú svoje sily, sa bude naživo vysielať na streamovacej platforme Netflix.

mike tyson, jake paul
Zdroj: Netflix

Nebude to pritom prvýkrát, čo sa Paul a Tyson spoločne objavia na boxerskej karte. Paul bojoval v spoločnom hlavnom zápase exhibičného zápasu, v rámci ktorého Tyson v roku 2020 nastúpil proti Royovi Jonesovi Jr. Zároveň išlo o Tysonov prvý boxerský zápas od roku 2006.

Paul vtedy porazil bývalého hráča NBA Natea Robinsona knokautom v druhom kole. Zhodou okolností to bol len druhý profesionálny boxerský zápas v kariére kontroverzného youtubera.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Ďalšie informácie vrátane hlavného zápasu a sprievodných programov oznámia neskôr. Zápas sa uskutoční v rámci partnerstva medzi Netflixom a spoločnosťou Most Valuable Promotions (MVP) Paula a Nakisy Bidarianovcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia