Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. marca 2024, 18:11
Čas čítania 0:31
Radka Klučárová

Ostrov, kde Markíza nakrúca šou Survivor, zasiahol hurikán. Súťažiacich museli okamžite evakuovať

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Situácia bola poriadne divoká, každý neuvážený krok súťažiacich mohol mať za následok vážne následky.

Ostrov v Dominikánskej republike, kde štáb TV Markíza nakrúca reality šou Survivor, zasiahla silná búrka. Pre nepriaznivé podmienky z miesta dokonca museli evakuovať súťažiacich, informoval portál novinky.sk.

Survivor
Zdroj: Voyo

Účinkujúci sa so zlým počasím museli pasovať už hneď od začiatku. Situácia však vyeskalovala natoľko, že počasie ohrozovalo bezpečnosť všetkých zúčastnených. „Bolo nám oznámené, že budeme vysťahovaní z ostrova. Že je nejaký hurikán okolo. Pocítili sme to už v noci, keď fúkal silný vietor. Zabalili sme si veci a zmizli z ostrova,“ povedal súťažiaci Filip. 

Silný vietor a štvormetrové vlny prerušili nakrúcanie a súťažiacich z ostrova odviezli na lodiach. „Bolo to veľmi divoké. Pri nastupovaní do lode som si rozsekol nohu,“ uviedol komik Martin Mikyska, známy ako Mikýř.

Podľa slov ďalšieho súťažiaceho bola situácia poriadne búrlivá, loď bola nestabilná a každý neuvážený krok mohol mať vážne následky.

Survivor
Zdroj: Yoyo
Domov
Zdieľať
Diskusia