Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2024, 19:17
Čas čítania 0:52
Barbora Adamkovičová

Bývalého zápasníka Oktagonu poslal súd za mreže. Uznal ho za vinného za lúpežné prepady spojené s predajom drog

ŠPORT DROGY LÚPEŽ MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bývalý MMA zápasník Jaroslav Jartim skončil vo väzení. Pôvodne mu hrozilo až 12 rokov, nakoniec však vinu priznal. Senát mu tak vymeral štyri a pol roka.

Český MMA zápasník Jaroslav Jartim, ktorý v minulosti pôsobil v organizáciách ako Oktagon MMA či XFN, ide do väzenia. Súd ho poslal za mreže pre spoluúčasť na lúpežných prepadnutiach, informoval portál Maxmma.zoznam.sk. Verdikt však nie je právoplatný a obvinení sa voči nemu môžu odvolať. Všetci zainteresovaní však vinu priznali.

Jartimovi pôvodne hrozil trest odňatia slobody až na 12 rokov, uvádza český web Deník.cz. Napokon však vinu priznal a senát mu tak vymeral štyri a pol roka vo väznici. Exzápasníka si v ringu naposledy mohol/mohla vidieť koncom roka 2022.

Už vtedy boli verejnosti známe jeho opletačky so zákonom, no detailnejšie informácie neboli odhalené. Podľa rozhodnutia ostravského krajského súdu sa Jartim podieľal na viacerých lúpežiach. Tie sa mali odohrať ešte v roku 2022 práve v Ostrave.

S kamarátom mal okradnúť dílerov drog

„Jarda“ mal spolu s kamarátom prepadnúť dílerov, ktorí ponúkali drogy neplnoletým osobám. Dvojica si však mala nechať všetky peniaze, ktoré predajcom omamných látok zobrali. Je tiež známe, že na trestnom čine spolupracovali aj ďalší dvaja ľudia. „Všetci štyria obžalovaní sa na súde priznali. Za lúpež im hrozilo päť až dvanásť rokov za mrežami,“ informuje český portál o podrobnostiach súdneho konania.

Kamarát, s ktorým lúpeže vykonával, dostal rovnaký trest, ostatní komplici dostali 5-ročný a 3-ročný podmienečný trest.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jaroslav Jartim 🇨🇿 (@jarda_jartim)

Domov
Zdieľať
Diskusia